Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - Upstream level gameplay

Objavio: admin 19/04/2017 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Activision je objavio novu gameplay snimku za Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, kompilaciju koja uključuje ažurirane verzije prve tri igre u serijalu.

 

Ova najnovija gameplay snimka prikazuje petu razinu prva igre, Upstream, u kojoj Crash napreduje kroz rijeku. Kao što ćete vidjeti, dodane su nove značajke, uključujući i napredniji sustav vode koji pokazuje valove u vodi kao list namjerava potonuti, pružajući znak igraču da je vrijeme za skočiti. Video također reflektori igrine bonus misije. 

 

 

U ožujku Activision je pokazao "Hang Eight” razinu iz Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back - video pogledajte ovdje.

 

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sadrži tri old-school Crash igre: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot: Warped. One su izvorno kreirane od strane Naughty Dog studija, no Activision-ov Vicarious Visions je zadužen za stvaranje PlayStation 4 verzije.
 

Vicarious Visions koristi geometriju levela iz originalne igre, ali gameplay je obnovljen od nule. Neke od novih značajki uključuju jedinstvene checkpoint-e i sustav spremanja (uključujući ručno i automatsko spremanje napretka), kao i jedinstveni sustav izbornika. Tu su također vremenski izazovi na raspolaganju za svaku igru.
 

Kolekcija izlazi 30. lipnja za PlayStation 4, no već danas možete prednaručiti svoj primjerak putem poveznice ispod videa.

 

Izvor: Gamespot

Tagovi: crash activision