Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!

Predstavljen Star Wars: Battlefront 2

Objavio: admin 19/04/2017 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Tijekom panela na Star Wars Celebration-u, predstavnici timova koji rade na Battlefront II - EA, Motive Studios, DICE i Lucasfilm su otkrili datum izlaska (17.11.2017.), paralelno s punim trailerom.


Za razliku od prvog Star Wars Battlefront-a, Battlefront II će sadržavati „sve ere” Star Wars sage, umjesto samo radnju iz originalne trilogije.

 

 

Battlefront II također uključuje single-player kampanju koja se odvija nakon događaja iz "Return of the Jedi" i pokriva 30-godišnje razdoblje između tog filma i The Force Awakens. Zvijezde single-player kampanje je Iden Versio, zapovjednica Imperija koja je u potrazi za osvetom Cara nakon uništenja Zvijezde Smrti. Većina priče će biti iz perspektive Carstva, ali će također biti misije u kojoj igrate kao poznati likovi, uključujući Lukea Skywalkera i Kylo Ren. Također se uvodi novi planet, Iden-ov matični planet Vardos.

 

Multiplayer u Battlefront II će sadržavati Trooper klase, kao i sustav nadogradnje za troopere i heroje, koji omogućuje veću prilagodbu. Trooperi će odgovarati razdoblju i lokaciji u kojima se borite, što znači da trooperi iz Clone Wars ere se neće pojaviti na Hothu. Međutim, čini se da će heroji biti dostupni bez obzira na razdoblje.

 

Izvor: Gamespot