Ghost Recon Wildlands održava otvorenu betu

Objavio: admin 20/02/2017 0 Komentara

Ghost Recon: Wildlands otvorena beta započinje 23. veljače i traje do 27. veljače na PS4, Xbox One i PC, objavio je Ubisoft. Pre-loading započinje 21. veljače.

 

Otvorena beta uključuje sav sadržaj zatvorene beta, kao i sadržaj u obliku pokrajne zvane Montuyoc. "Postavljeno u Bolivijskoj Altiplano regiji, ova pokrajina sadrži teško branjena uporišta gdje Santa Blanca trenira neke od svojih najžeščih vojnika", objasnio je Ubisoft. Santa Blanca je narko kartela koji igrači pokušavaju oboriti u igri.

 

Igrači koji su sudjelovali u zatvorenoj beti ili isprobaju otvorenu betu će dobiti pristup "Unidad Conspiracy", koji sadrži tri "ekskluzivne" misije koja će biti dostupne kada igra izađe. Detalji u ovom trenutku su siromašni, ali Ubisoft je rekao da će ove misije uključivati ​​" sukob između lokalne Unidad vojske i Santa Blanc-a." Imajte na umu da morate kupiti fizičku verziju igre i zaigrati prije 31. ožujka na istom Ubisoft računu kao betu da bi dobili pristup tim misijama.

Ghost Recon: Wildlands izlazi 10.03.2017, svoj primjerak standardnog, Deluxe ili Gold izdanja možete (pred)naručiti putem direktnih poveznica ispod videa.

 

Izvor: Gamespot