Pogledajte prvi trailer za Red Dead Redemption 2

Objavio: admin 20/10/2016 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Prvi Red Dead Redemption 2 trailer je stigao. Video nam ne govori puno, no dobili smo pogled na igrinu znatno poboljšanu grafiku i prelijepi izgleda krajolika.

 

Što se tiče priče, za sada nemamo puno detalja. Nismo dobili dobar pogled na lice onoga koji se čini kao glavni lik, no jedan glas, koji zvuči kao Dutch van der Linde iz originalnog Red Dead Redemption-a, u videu kaže "Slušaj me, kada dođe vrijeme, moraš bježati i ne gledati iza sebe. Gotovo je."

Postoji sedam likova viđen na kraju trailera, što se nastavlja na prethodni Red Dead Redemption 2 teaser koji je prikazao sedam kauboja.

 

Pogledajte prvi Red Dead Redemption trailer uhvaćen na PS4

 

 

Posljednjih 20 godina, Rockstar je konstantno redefinirao koncept otvorenih svjetova. Od rekordnog Grand Theft Auto serijala, Midnight Club trkaćiha igara, pa do hita Red Dead Redemption, Rockstar dosljedno isporučuje na razini koju su rijetki uspjeli dosegnuti.

 

Sada, nakon Grand Theft Auto V - jedne od najuspješnijih igara svih vremena - Rockstar se vraća s Red Dead Redemption 2, najnovijim nastavkom u Red Dead serijalu.

 

Red Dead Redemption 2 je epska priča o životu u američkoj nemilosrdnoj divljini. Igrin ogromni i atmosferični svijet će također pružiti temelje za potpuno novo online multiplayer iskustvo.

 

Sony je iskoristio objavu trailera kao priliku da najavi svoje novo partnerstvo sa Rockstar-om u kojem će PS4 igrači dobiti raniji pristup da zarade odabrane online sadržaje u ogromnom otvorenom svijetu Red Dead Redemption 2. Deteljnije informacije o tome koji će to sadržaj biti, će objaviti kasnije...

 

Red Dead Redemption 2 je planiran za izlazak u jesen 2017. godine na PlayStation 4 i Xbox One.

 

Izvor: Gamespot, PlayStation Blog EU