GTA Online proširuje svoj svijet sa bespatnim Bikers DLC-om

Objavio: admin 08/10/2016 0 Komentara Vijesti,Traileri,

GTA Online: Bikers otvara potpuno novi dio kriminalnog podzemlja u GTA Online, donoseći prave Motorističke klubove na ceste i uvijek razvijajuće ilegelno tržište Blaine County-a i Los Santosa-.

 

Bikers DLC omogućuje skupinama od osam igrača da formiraju Moto klub, uključujući i pripadajuće činove karakteristične hijerarhiji moto klubovima - predsjednik, kapetan ceste, narednik oružja, novak, itd... Te uloge dolaze s jedinstvenim sposobnostima (i odgovornostima), uključujući i postavljanje formacija vožnje, izazove ili dovođenje pomoći kada ste na zadatku.

 

Izgleda kako će središta Moto kluba bandi imati neke mini-igre unutra, kao i djelomično obučene žene koje pakiraju meth, heroin ili što god je već unutra, naravo ako vaš Moto Klub odabere trgovanje drogom kao posao sa strane. Neke klubove to neće zanimati, te ako ste vi jedni od njih, postoje više plemenitiji poslovi na raspolaganju, kao što su krivotvorenje ili krijumčarenje vatrenog oružja. Sve ove stvari će biti koordinirane od strane predsjednika Moto kluba u sobi za sastanke.

 

Hrpa novih vozila su dodani u vozni park, a tu je i novi odjeća te tetovaže koje će komplementirati vaš izgled. Mnogo više detalja je dostupno putem Rockstar Newswire-a.

 

Ovo besplatno ažuriranje je dostupno za PlayStation 4, Windows PC i Xbox One verzije GTA V.

 

Izvor: Polygon