12 minuta Battlefield 1 single-player kampanje

Objavio: admin 02/10/2016 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Ranije ovog tjedna, EA je izdao prvi trailer za Battlefield 1 single player kampanju. Trailer je prikazao impresivne snimke, no sad smo dobili 12 minuta gameplay-a, koje izgledaju fantastično.

 

 

Video od Westi-a, koji možete pogledati niže, započinje s komentarom za razmišljanje: "Više od 60 milijuna vojnika se borilo u ratu koji će okončati sve ratove. Nije okončao ništa. No, promijenio je svijet zauvijek. Ono što slijedi je borba na prvoj liniji. Ne očekuje se da će preživjeti." navodi tekst prije nego što igranja započinje.

 

Ovaj video pokazuje presjek "Storm of Steel" misije. Izgleda nevjerojatno intenzivno, s puno borbe iz bliza, te sadrži čak i sekvencu vožnje tenka. Isto tako, kada umrete, drugo se ime prikaže, vjerojatno u pokušaju da se pomogne dočarati igračima koliko je ljudi poginulo u ratu.

 

Za razliku od prošlih Battlefield igara, kampanja Battlefield 1 ima više likova, proširenih kroz pet različitih "Ratnih priča". EA je ranije objasnio zašto se odlučio na više likova, navodeći da imajući jednog lika koji prolazi kroz sve te različite lokacije nebi bilo prožimajuće i respektno prema okruženjima.

 

Battlefield 1 izlazi 21.10.2016, vaš primjerak možete (pred)naručiti putem direktnih poveznica ispod videa.

 

Izvor: Gamespot