GTA Online: Cunning Stunts trailer

Objavio: admin 07/07/2016 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Rockstar Games je otkrio detalje nadolazećeg "Cunning stunts" ažuriranja za GTA V multiplayer mode. Ažuriranje, koji je najavljeno u svibnju, izaći će za GTA Online idućeg utorka, 12. srpnja, objavio je danas Rockstar na svojoj internetskoj stranici.

 

Kroz novo ažuriranje dobivamo Stunt utrke, koje izgledaju prilično divlje. One će uključivati utrke igrača kroz petlje i cijevi, te skakanje sa rampi u velikoj brzini ​​zahvaljujući boost-ovima. Igrači će također voziti kroz masivne prstenove vatre na stazama koji su postavljene u Los Santos nebu, visoko iznad tla.


"Skokovi, praznine, teren i prepreke u svakoj utrci su prilagođeni da odgovaraju atributima određene klase vozila, uključujući i nove Super automobile, sportske automobile i motocikle", objasnio je Rockstar. "I, naravno, vožnja sportskih vozila zaslužuje odgovarajuće tetovaže i obučene vozače u novu sportsku motocross opremu, trkaća odijela, kacige i niz drugih dodataka."

 

Više detalja o "Cunning stunts" ažuriranju objavit će se u danima koji slijede. Za sada, bliži pogled smo dobili kroz video niže.

 

Cunning stunts je jedan od "masivnih, značajkama bogatih" ažuriranja za GTA Online, koje je Rockstar najavio u svibnju. Drugi je "Further Adventures in Finance and Felony", koji je izašao u lipnju.

 

Osim ova dva update-a, Rockstar je rekao kako još dolazi, te da će dodati stvari poput dodatnih Adversary mode-ova. Rockstar je također spomenuo da igrači mogu očekivati ​​više tjednih događaja poput onog koji se događa upravo sada. U sklopu tih događaja, Rockstar nudi dodatni RP i GTA$ za sudjelovanje u određenim playlistama, iako nije bilo riječi o mode-ovima koji će ponuditi slične bonuse u budućnosti.

 

Izvor: Gamespot