Battlefield 1 službeno predstavljen, pogledajte trailer

Objavio: admin 07/05/2016 0 Komentara Vijesti,Traileri,

 

Electronic Arts i DICE su službeno predstavili sljedeću igru u Battlefield serijalu, pod nazivom Battlefield 1, koja nas odvodi natrag u vrijeme Prvog svjetskog rata.

 

DICE-ov novi Battlefield će se usredotočiti na borbe tijekom Prvog svjetskog rata, koje će uključivati konje, tenkove, motocikale i avione, kao i boots-on-the-ground ratovanje. Battlefield 1 će imati oružje prikladno eri, uključujući oružja ranog 20. stoljeća, poput bombu, otrovnih plinova, bacača plamena i razna melee oružje, kao što su lopate i buzdovani.

 

DICE obećava multiplayer bitke za 64 igrača, te lokacije koje se sežu od Alpa do pustinja Arabije. Igrači će doživjeti "globalni sukob kroz oči nekoliko različitih likova, svi ujedinjeni u ovom prvom modernom ratu."

 

Battlefield 1 će izaći za PlayStation 4, Windows PC i Xbox One 21. listopada 2016. godine, u cijelom svijetu.

 

EA je najavio tri izdanja za Battlefield 1: standardno izdanje; Early Enlister Deluxe Edition; te Collector's Edition.

 

Battlefield 1 Early Enlister Deluxe Edition će sadržavati Red Baron Pack i Lawrence of Arabi Pack, koji sadrže tematska oružja, vozila i predmete, kao i pet Battlepacks-a. Ono također daje rani pristup igri već od 18. listopada, kroz EA Access i Origin Access pretplatnicima da igraju putem Xbox One i PC-a.

 

Collector's Edition uključuje niz fizičkih sadržaja: 14-inčnu statuu, eskluzivni steelbook, ekskluzivnu zakrpu, špil karata, cijevčicu za goluba glasnika, platneni plakat i još mnogo toga. Možete vidjeti kako to izgleda u nastavku.

 

Izvor: Polygon