Mirror's Edge Catalyst ima novi datum izlaska, pogledajte 30 minuta gameplaya

Objavio: admin 22/04/2016 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Developer EA DICE je obavio novi datum izlaska za Mirror's Edge Catalyst, koji je zakazan za 9. lipanj 2016. godine, što predstavlja drugu odgodu izlaska igre.

 

To je dva tjedna kasnije nego ranije najavljeni datum izlaska, 24. svibnja, koji je i sam bio pomaknut sa originalnog lansiranja 23. veljače.

 

EA DICE vrši zatvorenu betu za Mirror's Edge Catalyst počinje danas, s namjerom da testira igrine nove online povezane "social play" značajke. Ti elementi uključuju vremesnke izazove i leaderboards, a studio je rekao da je razvio "potpuno novu online tehnologije" da ih podrže.

 

"Također želimo biti sigurni da ćemo imati priliku i vremena za rješavanje povratnih informacija igrača iz zatvorene bete", rekao je Eric Odendahl, direktor dizajna na Mirror's Edge Catalyst , u postu na web stranici igre. "Sigurni smo da će ova dodatna dva tjedna osigurati da igra bude što je moguće bolja za vas igrače."

 

Mirror's Edge Catalyst je u razvoju za PlayStationu 4, Windows PC i Xbox One, a vaš primjerak možete osigurati putem poveznica ispod videa.

 

Izvor: Polygon