Pogled na Call of Duty: Black Ops 3 - Eclipse mape

Objavio: admin 19/04/2016 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Activision je objavio novi trailer za Call of Duty: Black Ops III Eclipse ekspanziju, koji izlazi 19. travnja, za PlayStation 4. Dok je prethodni video usmjeren na proširenja zombija sadržaja, ovo je sve o add-on-a četiri nove multiplayer mape.


Nove mape su Spire, Rift, Knockout i Verge. Puni opis svih mapa možete pročitati u prethodnoj najavi Eclipse-a. Verge mapu treba posebno naglasiti, budući da je to re-imagining Call of Duty: World at War mape - Bonzai.

 

 

Iako se ne spominje u prethodnom video, Black Ops III Eclipse ekspanzija također dolazi s potpuno novom zombi kampanjom koja se zove Zetsubou No Shima, a ona prati događaje Der Eisendrache, gdje su se Dempsey, Nikolaj, Takeo i Richtofen nasukali na izoliranom otoku u Tihom oceanu. Otok sadrži tajni istraživački laboratorij koji eksperimentira s elementom 115, koji stvara zombije.

 

 

Eclipse je druga ekspanzija za Black Ops 3, nakon Awakenings-a, koji je izašao u veljači. Dvije daljnje ekspanzije će uslijediti, no detalji o njima još nisu poznati. 

 

Eclipse ekspanzija je dostupna zasebno i kao dio Black Ops 3 Season Pass-a.

 

Sve Black Ops III ekaspanzije će biti objavljene na PS4 prvo kao dio Sony vremenske ekskluzivnosti. Xbox One i PC igrači će dobiti proširenja oko mjesec dana kasnije.

 

Izvor: Gamespot