Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!

The Last of Us Part II stiže u veljači 2020. godine

Objavio: admin 25/09/2019 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Tijekom State of Play prezentacije, Sony je najavio datum izlaska za The Last of Us Part II putem novog trailera, koji možete pogledati niže. Igra je planirana izlazak na PS4 konzoli 21. veljače 2020. godine.

 

Prije predstavljanja, Sony je bio prilično tih oko ove PS4 ekskluzive. Tvrtka je prvo iznenadila svijet otkrićem The Last of Us Part II krajem 2016. godine, prije nego što je 2017. godinu izdala brutalni trailer, da bi napokon tijekom E3 2018. godine prikazala još brutalniji gameplay trailer. Međutim, tijekom 2019. nije bilo puno govora o igri, sve do jučer.

 

Što se gameplay-a tiče, The Last of Us Part II izgleda izuzetno nasilno. Iako smo i u igri vidjeli slatke trenutke, poput odrasle Ellie koja se ljubi i kako je prestravljena zbog izgleda da će plesati s njom i istražiti njihovu povezanost, The Last of Us Part II se očito naslanja na najgore aspekte preživljavanja kako bi ono moglo izgledati u postapokaliptičnom svijetu. 

 

The Last of Us Part II djeluje malo više usmjereno prema akciji nego njegov prethodnik. Ellie je opremljena s oružjem koje je slično onome što je Joel nosio u The Last of Us, ali Ellie se nalazi u više otvorenih prostora koji nude više mogućnosti kako se suočiti s grupom neprijatelja. Možete se provući ispod vozila kako bi se provukli pored straže, privuči neprijatelje na određena mjesta u zasjede, preskočiti prepreke za brži zaklon i kliznuti između uskih hodnika u okruženju kako bi izbjegli veće neprijatelje.

 

 

Uz trailer, najavljena su i različita izdanja igre, uključujući Standard Edition, Special Edition i Collector's Edition.

 

The Last of Us Part II Collector's Edition PS4

 

The Last of Us Part II Special Edition PS4