Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Hitman Definitive Edition Steelbook Xbox One

Doživite fantastičnu atrakciju ove kreativne akcijske igre. Putujte na egzotične lokacije i eliminirajte moćne, visoko pozicionirane mete sa snagom i inteligencijom Agenta 47, vama na dohvat ruke u opsežnim sandbox lokacijama.

IO Interactive je stvorio savršeno Hitman iskustvo uzimajući najbolje elemente iz svih prethodnih igara kako bi stvorio ovo moderno remek-djelo. Najbliži igrači će doći do čiste Hitman fantazije, ne samo tako da postane vrhunski profesionalni ubojica, već uživajući u najdetaljnijim lokacijama i otkrivajući najinovativnije načine kako eliminirati svoje mete. Potpomognuto pričom o špijunskom trileru, igrači ulaze u skriveni svijet profesionaln ugovornog ubijanja. Bez predodređenog puta i slobode izbora kako, kada, gdje i kao tko ispuniti savršenu eliminaciju, izbor je vaš.

Hitman Definitive Edition okuplja sve epizode i lokacije iz Hitman-ove prve sezone, plus "The patient zero" bonus kampanju i Game of the Year ​​sadržaje, te sve Challenge pakete.

Igra - info
Proizvođač:IO Interactive
Izdavač:Warner Bros. Interactive Entertainment
Serijal:Hitman
Žanr:Pucačina
Podžanr:Pogled iz trećeg lica, Stealth, Akcija
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:Xbox One
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Hitman Definitive Edition Steelbook Xbox One

  • 299,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.