Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

FIFA 17 Xbox One

FIFA 17 donosi autentičnu, stvarnu akciju, odvodi igrače do novih nogometnih svjetova, te upoznaje fanove sa likovima punih dubina i emocija. FIFA 17 vas prožima sa autentičnim nogometnim iskustvima kao što je "The Journey", potpuno novim filmski i narativni dijelom igre gdje ćete proživljavati svoju profesionalnu nogometnu priču kao Alex Hunter, perspektivni igrač koji će upravo debitirati u Premier ligi. U gameplay-u, potpuna inovacija u načinu na koji igrači misle i kreću se, fizička interakcija s protivnicima, izvođenje slobodnih udaraca, te napadi uz korištenje novih tehnika, omogućuju vam da vladate svakim trenutkom na terenu.

Frostbite™ engine

Jedan od vodećih game engine-a u industriji, Frostbite pruža autentičnu, istinsku akciju, odvodeći igrače do novih nogometnih svjetova, te upoznaje fanove sa likovima punim dubine i emocija u FIFA 17 za Xbox One, PlayStation 4 i PC.

 • Novi nogometni svjetovi - Frostbite isporučuje još više detalja u svjetove FIFA 17. Iskustite posve nova okruženja kao što su tuneli, svlačionice, urede menadžera, te timske avione.
 • Autentična akcija - Frostbite osnažuje uistinu prožimajuće, pričom vođeno iskustvo koje vas uranja u nogomet i omogućuje vam da proživljavate emocije ovog sporta na i izvan terena.
 • Likovi puni dubine i emocija - Frostbite donosi povećani realizam za likove na i izvan terena. Ovaj skok u vjernosti otključava uzbudljive nove mogućnosti za pričanje priča i isporuku zanimljivih doživljaja za svakog igrača.

EA SPORTS predstavlja FIFA 17 The Journey* (*PS4, XOne, PC)

Po prvi put u FIFA serijalu, proživite svoju priču na i izvan terena, kao  Alex Hunter, zvijezda u usponu u Premier ligi. Igrajte u bilo kojem klubu u Premier ligi, sa autentičnim menadžerima i sa nekim od najboljih igrača na planeti. Iskusite potpuno novi svjetovi u FIFA 17, sve dok kreirate svoj put kroz emocionalne uspone i padove u The Journey.

 • Priča - Na rubu smo 2016/17 sezone, a vi ste u ulozi Alex Hunter-a, perspektivnog mladog igrača u Engleskoj na početku njegove Premier lige karijere. Perspektivni igrač s preprekama za prevladati, ime koje nosi težinu u nogometnim krugovima, te osobno nasljeđe koje treba izgraditi. Ono što stoji na Alex-ovom putu su veliki izazovi na teren i teške odluka izvan njega. Sada je vaša šansa da proživite "putovanje" i iskusite stranu nogometa poznatu samo onima u na vrhu.
 • Vaša izvedba, vaše odluke, vaš priča - Na "putovanju", karijeru Alex Hunter-a definiraju vaše izvedbe na terenu i odluke koje donosite izvan njega. Donosite kritične odluke tijekom igre koje će promijeniti ono što će se dogoditi sljedeće, te ujedno i kako drugi likovi reagiraju na vas.
 • Odabir kluba - Odaberite vaš klub između 20 Premier League klubova u 2016/17 sezoni
 • Interakcije - Odgovarajte na pitanja iz medija i drugih likova, vaši odgovori će oblikovati vašu osobnost i vaše putovanje.
 • Ciljevi menažera - Hoćete li ispuniti očekivanja menadžera koja su postavljena za vas prije svake utakmice ili podbaciti? Vaš nastup na terenu može promijeniti vaše iskustvo na "putovanju"
 • Osobine i atributi - Prilagodite sposobnosti Alexa na terenu sa bodovima koji povećavaju vaše atribute.
 • Autentičnost priče - The Journey će vas provući kroz pravo, realno iskustvo u Premier ligi. To je filmski svijet informirani i pod utjecajem pravih igrača, osoba, mjesta i događaje koji odvode igrače na mjesta gdje oni nikada nisu bili.

Vladajte svakim trenutkom u igri

 • Nove napadačke tehnike - Nove mogućnosti u napadu će dati igračima više načina za stvaranje šanse i da završe ispred gola.
 • Sustav aktivne inteligencije - Potpuno novi sustav uvodi prostorne analize, povećava aktivnost s loptom, te mijenja način na koji se igrači kreću, čitaju igru i reagiraju.
 • Transformacija fizičke igre - Promjena načinu na koji igrači fizički djeluju na svim područjima terea. Kontrola je sada u vašim rukama, dok se borite za prostor i posjed uvođenjem nove mehanike (fizički Play gumb) koje igrači mogu koristiti za aktiviranje fizičke igre.
 • Novi način izvođenja kaznenih udaraca - Od slobodnih udaraca, preko kaznih, pa do kornera, uvedite osobnost i raznolikost svakoj situaciji "mrtve" lopte


Što je FIFA Ultimate Team (FUT)?

EA SPORTS FIFA 17 Ultimate Team je masivna online zajednica fanova koji grade, upravljaju i natječu sa svojim ultimativnim nogometnim reprezentacijama sa najboljim svjetskim igračima u FIFA 17. Pridružite se zajednici preko 15 milijuna fanova i prihvatite izazov izgradnje nogometnog ekipe sa svijetskim najboljim igračima, tako što ćete zarađivati, kupovati, prodavati i trgovati sa igračima iz Ultimate Team zajednice. Igrajte sa svojom ekipom iz snova i suprotstavite ih momčadima vaših prijatelja kad god želite. Stvarajte i upravljajte višestruke timove te ih odvedite na natjecanja u online i solo turnire koji se dinamički ažuriraju svaki tjedan.

Što je FIFA Ultimate Team Premium Gold Pack?

Doživite uzbuđenje otvaranja paketa. Svaki paket je mješavina 12 predmeta, što može uključivati ​​igrače, ugovore, stadione, menadžeri, osoblje, fitness, zacjeljivanje, lopte, opremu, značke i stilove kemije među igračima. Gold paketi se sastoje od igrača ocijenjenog sa 75+ u igri, te uključuju tri rijetka predmeta. Rijetki predmeti uključuju poboljšane atributa igrača, duže ugovore i najtraženije igrače.

Što je FIFA Ultimate Team Loan player (posudba igrača)?

Jeste li se ikad zapitali kako je to imati top nogometaš u svom timu? Biti ćete u mogućnosti isprobati neke od FIFA Ultimate Team najtraženijih igrača za ograničeni broj utakmica.

Što je FIFA Ultimate Team Draft?

FUT Draft je novi način da se igra FIFA Ultimate Team! Izradite momčad i izazovite protivnika na turnir kako bi osvojili coinse, packs i još mnogo toga. Testirajte svoje team building vještine i odabetite najboljeg igrača za svaku poziciju. Donesite ključne odluke na temelju kvalitete igrača ili kemije. Zaradite veće nagrade za utakmice kako napredujete - pobijediti sve četiri utakmice u nizu da zaradite najbolje nagrade!

Što je EA Sports Football Club (EASFC)?

Iskusite nogometnu društvenu mrežu. Zaradite nagrade, napredujte, uživajte Live izazove i povežite se s prijateljima. Sve u FIFA-17 se mjeri i komunicira kroz EA Sports Football Club. Fanovi mogu zaraditi nagrade za otključavanje predmeta iz kataloga nogometnog kluba te izgraditi svoj status kako napreduj kroz 100 razina. Priče iz stvarnog svijeta vode Football Club kroz redovite izazove, tako da će FIFA 17 izgledati, osjećati i odigravati se kao sezone u stvarnom svijetu.

Igra - info
Proizvođač:EA Montreal
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:FIFA
Žanr:Sport
Podžanr:Nogomet
Igrača:1-4
Igrača online:2-22
Platforma:Xbox One
Godina izlaska:2016.
Minimalna dob (PEGI):7+

FIFA 17 Xbox One

 • 149,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
FIFA 18 će sadržavati The Journey: Season 2

FIFA 18 će sadržavati The Journey: Season 2

admin 01/02/2017 0
Izdavač EA je potvrdio postojanje FIFA 18. Tvrtka je objavila tijekom svog sastanka sa investitorima da će nadolazeći nastavak serijala donijeti sa so...
Nastavak...