Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

FIFA 16 Xbox One

FIFA 16 uvodi unaprijeđenja preko cijelog terena kako bi dostavila uravnoteženo, autentično i uzbudljivo nogometnu iskustvo koje vam omogućuje da igrate na vaš način te se natječete na višoj razini. I sa posve novim načinima igranja!

S inovativnim gameplay značajkama, FIFA 16 donosi Povjerenje u obrani, Kontrolu u veznom redu te vam daje alate za stvaranje više Trenutaka magije nego ikada prije. Obožavatelji koji su novi serijalu ili vješti igrači koji žele unaprijediti svoju igru, imati će priliku natjecati se na višoj razini koristeći posve novi FIFA Trener.

Glavne značajke:

Povjerenje u obrani

 • Obrambena agilnost - novi skup 25 promjena u obrambenim kretanjima stvara agilne obrambene igrače koji prate protivničke napadače
 • Branite se kao jedinica - novi obrambeni AI daje igračima bolju svijest o opasnom prostoru na terenu u odnosu na loptu i njihovog protivnika
 • Nove osnove prekršaja - potpuno novi sustav klizećih napada vam daje kontrolu nad duljinom klizećeg napad i nudi priliku za prekid usred starta te povratka na vaš poziciju. Sada imate ogroman izbor dostupnih starteva poput "Fake Tackles", "In Air Standing Tackles" i "Full Body Tackles"

Kontrola u veznom redu

 • Inteligencija presretanja - ponovo kreirana za FIFA 16, inteligencija presretanja se može podesiti u "Custom tactics" tako da možete kontrolirati koliko su vaši suigrači agresivni na lopti. Vi ste u potpunoj kontroli nad gradnjom igre u veznom redu.
 • Dodavanje sa svrhom - FIFA 16 uvodi revoluciju u dodavanja. Sada radite oštra, prodorna dodavanja kako bi pronašli suigrače s preciznošću. Koristeći novu mehaniku gumba, pronađite suigrače u skučenim prostorima i otvoriti svoje napadačke mogućnosti.

Trenutci magije

 • Dribling bez dodira - napravljen je motion capture Lionel Messi-a kako bi se stvorio inovativni sustav kontrole nad driblanjem, koji daje igračima slobodu odlučiti ne samo kako, nego i kada dotaknuti loptu. Ovo potpuno revolucionizira 1na1 scenarije i daje igračima više prilika u napadu nego ikada prije.
 • Dinamična ubacivanja - ubačaj u FIFA 16 mijenja način kako nabacivač i primtelj pristupaju lopti. Novi sustav ciljanja prilikom ubacivanja znači da će vaši napadači primiti loptu u trku i staviti obranu u teške situacije.
 • Clinical Finishing - Clinical Finishing daje igračima novo razumijevanje o tome gdje udariti loptu tako da možete zabiti zgoditak kao profesionalac. Novo definirana orijentacija stopala i gležnja daje igračima više raznolikosti u šutiranju, što rezultira uzbudljivim zgoditcima

Natječite se na višoj razini

 • FIFA Trener - bilo da ste EA Sports FIFA stručnjak ili igrate po prvi put, FIFA trener će vam pomoći da ostvari svoj potencijal. Učite dok igrate s dodatnim grafičkim prikazom (HUD) koji prikazuje dodatne gameplay opcije, ovisno o vašoj poziciji na terenu i na razini trenera (automatski ili ručno).
 • Nova osnovna razina vještine igranja - nova razina vještina igre usmjerenih na obožavatelje koji igraju EA Sports FIFA po prvi put

Novi načini igranja

 • Ženske reprezentacije - po prvi put u povijesti u EA Sports FIFA serijalu, natječite se sa 12 top-rangiranih ženskih nacionalnih momčadi i igrajte online i offline u nekoliko različitih načina igranja. Ovaj autentični dodatak FIFA-i daje fanovima potpuno novi način da igraju. Izgrađene su jedinstvene animacije i 3D modeli igračica te je zabilježen motion capture najboljih igračica iz ženske reprezentacije SAD-a, koji su korišteni kao referenca za pokrete igračica. Ženske ekipe su igrive u Kick Off, Offline turnir i Online prijateljskim utakmicama.
Igra - info
Proizvođač:EA Canada
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:FIFA
Žanr:Sport
Podžanr:Nogomet
Igrača:1-4
Igrača online:2-22
Platforma:Xbox One
Godina izlaska:2015.
Minimalna dob (PEGI):3+

FIFA 16 Xbox One

 • 99,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.