Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Burnout Paradise Remastered Xbox One

Dobrodošli natrag u Paradise City! Neka vam akcija bude srednje ime dok vladate ulicama u Burnout Paradise Remastered. Vladajte gradom od užurbanih središta grada do divljih planinskih cesta. Ponovno proživite visoko oktanske akrobacije i bezobzirno uništavanje jedne od najvećih arkadnih igara ikad! Burnout Paradise Remastered pruža vrhunsko vozno igralište za vas i vaše prijatelje online. Ovaj remaster uključuje sve DLC sadržaje iz Year of Paradise, uključujući i Big Surf Island ažuriranje, pažljivo ponovno kreirano i spremno za kršenje u 4K na PlayStation 4 Pro i Xbox One X.

Istražite Paradise City s prijateljima

Palite gume i derite metal preko otvorenih cesti Paradise City-a dok otkrivate skokove, vratolomije i prečace. Jurite putem do slave u jedinstvenim događajima, koristeći svoje znanje grada kako biste pronašli najbrže rute i pretekli svoje konkurenate. Porazite svoje prijatelje online i prikupljajte njihove slike ili udružite snage za rušenje stotina online izazova.

Razbijajte pravila i sudarajte se bilo gdje u bilo koje vrijeme

Bacite vozačev priručnik i postavite rekorde brzine i uništavanja po cijelom gradu. Pratite koliko ih posjedujete i dokažite svoju dominaciju uništavanja protiv svojih prijatelja. Pošaljite vaš automobil da se okreće, vrti i buči kroz grad, probijajući se kroz promet i ostavljajući skupe tragove olupina u vašem retrovizoru.

Definirajuće  Burnout Paradise iskustvo

Remaster isporučuje potpunu originalnu igru ​​i sve dodatne sadržaje za download koji su ikad izdani, s nizom tehničkih poboljšanja za veću vizualnu vjernost i autentičnost, uključujući teksture visoke razlučivosti i još mnogo toga. Igra se vrti nativno u 1080p na PlayStation 4 i Xbox One konzolama, te u fantastičnoj 4K razoluciji u 60fps na PlayStation 4 Pro i Xbox One X.

Igra - info
Proizvođač:Criterion Games
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:Burnout
Žanr:Vožnja/utrke
Igrača:1
Igrača online:2-8
Platforma:Xbox One
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):7+

Burnout Paradise Remastered Xbox One

  • 249,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.