Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Overwatch Legendary Edition Xbox One

Overwatch je multiplayer igra, stoga je potrebna Xbox Live pretplata za njezino igranje.

Svijet treba heroje - borite se za budućnost

U vrijeme globalne krize, međunarodna skupina heroja se udružuje kako bi vratili mir u ratom razoreni svijet; ona je okončala kriza i pomogla u održavanju mira tijekom desetljeća koja su slijedila, nadahnjujući eru istraživanja, inovacije i otkrića. No, nakon mnogo godina, utjecaj Overwatch-a je oslabio, da bi se na kraju skupina raspustila.

Odaberite heroja

Overwatch ima široku lepezu jedinstvenih heroja, u rasponu od pustolov koji putuje kroz vrijeme, preko oklopnog ratnik , do transcendentnog robota redovnika. Svaki heroj se igra drugačije, a svladavanje njihovih sposobnosti je ključ za otključavanje njihovog potencijala. Ne postoje dva heroja koja su ista.

Igrajte vašu ulogu

Bilo da se uključujete u borbu na prvoj crti, pružate obrambeni zaklon sa svojim energetskim štitom ili podupirete svoje saveznike pojačavajući njihovu štetu, sposobnosti svakog heroja su dizajnirani da budu učinkovite kao dio tima. Učenje kako koristiti svoje sposobnosti u dogovoru sa svojim suigračima je ključ za pobjedu.

Timski ciljevi

Timovi heroja se bore diljem planeta. Od zaštite tajni tajanstvenog hrama Anubisa, do sigurnosnog praćenja EMP uređaj preko King Row-a, svijet je vaše bojište.

Overwatch Legendary Edition sadrži:

 • 5 Legendary Hero Skins
 • 5 Epic Hero Skins
 • 5 Origin Hero Skins
 • Overwatch tematski sadržaj za druge Blizzard Entertainment igre: Heroes of the Storm - Tracer Hero, World of Warcraft - Baby Winston Pet, Diablo III - Mercy's Wings, StarCraft II In-game Portraits, Hearthstone - Card Back!

  Igra - info
  Proizvođač:Blizzard Entertainment
  Izdavač:Blizzard Entertainment
  Žanr:Pucačina
  Podžanr:Pogled iz prvog lica
  Igrača:1
  Igrača online:2-12
  Platforma:Xbox One
  Godina izlaska:2016.
  Minimalna dob (PEGI):16+

  Overwatch Legendary Edition Xbox One

  • 299,00kn

  Napomena

  Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.