Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Xbox One (Prednarudžba)

Dobrodošli u Neighborville, gdje je sve super. Osim što buja novi ludi  sukob između biljaka i zombija!  Pripremite se za sukob između biljaka i zombija koji će vas odvesti do vanjskih rubova Neighborville-a i natrag.

Glavne značajke:

  • Prilagodite svakog lika za bitku - Pridružite se novom cvatu vječne borbe između biljaka i zombija s 20 potpuno prilagodljivih klasa dostupnih odmah po izlasku igre, uključujući i Team Play klasu za svaku frakciju. Donesite jedinstvene sposobnosti svake klase likova na šest PvP modova, uključujući novu Battle Arenu, i doživite nenadmašne uzbudljive borbe
  • Zaputite se prema vanjskim rubovima Neighborville-a - Napetost na zemlji proširila se na tri regije slobodne za istraživanje i jedan PvE mode koji se proteže izvan grada Neighborville-a. Okupi se s do tri prijatelja u Giddy Park društvenoj regiji i osvojite natrag Weirding Woods, Mount Steep i Neighborville Town Centre.
  • Igrajte se sa svojim omiljenim ljudima u svakom načinu igranja - Udružite snage s drugim igračima kako biste doživjeli lokalnu split-screen kooperativnu igru u svakom načinu igranja. Povežite se s do tri igrača i borite se kroz bujne regije slobodne za istraživanje ili uskočite u sukob s do 24 igrača u online multiplayeru preko gigantske prigradske borbe.

NAPOMENA: Potrebna stalna internet veza za igranje igre

Igra - info
Proizvođač:PopCap Games
Izdavač:Electronic Arts
Žanr:Dječja
Podžanr:Pucačina
Igrača:1-2
Igrača online:2-24
Platforma:Xbox One
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):7+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Xbox One (Prednarudžba)

Datum izlaska: 18.10.2019

Točan datum izlaska se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

Ponuda ističe za:
  • 299,00kn
  • 269,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.