Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Sekiro: Shadows Die Twice Xbox One

Kreirajte svoj domišljati put do osvete u potpuno novoj avanturi od developera FromSoftware, kreatora hitova kao što su Dark Souls serijal i Bloodborne.

U Sekiro: Shadows Die Twice, vi ste "jednoruki vuk", osramoćeni i unakaženi ratnik spašen s ruba smrti. Vezan za zaštitu mladog gospodara koji je potomak drevne krvne loze, vi postajete meta mnogih opakih neprijatelja, uključujući opasnog Ashina klana. Kada mladog gospodara zarobe, ništa vas neće zaustaviti u opasnom nastojanju da povratite vašu čast, čak ni sama smrt.

Istražite Sengoku Japan u kasnim 1500-tim godinama, brutalno razdoblje konstantnog konflikta života i smrti, dok se suočavate s neprijateljima većim od života, u mračnom i iskrivljenom svijetu. Oslobodite arsenal smrtonosnih alata i moćnih ninja sposobnosti dok spojate stealth, vertikalno kretanje i visceralnu borbu prsa o prsa u krvavim sukobima.

Igra - info
Proizvođač:From Software
Izdavač:Activision
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:Xbox One
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):18+

Sekiro: Shadows Die Twice Xbox One

  • Brand: Activision
  • Šifra: 0801097
  • Dostupnost: Dostupno
  • 299,00kn
  • 149,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.