Webshop isporuke se vrše redovno! više...
Hitman Definitive Edition Steelbook Xbox One

Doživite fantastičnu atrakciju ove kreativne akcijske igre. Putujte na egzotične lokacije i eliminirajte moćne, visoko pozicionirane mete sa snagom i inteligencijom Agenta 47, vama na dohvat ruke u opsežnim sandbox lokacijama.

IO Interactive je stvorio savršeno Hitman iskustvo uzimajući najbolje elemente iz svih prethodnih igara kako bi stvorio ovo moderno remek-djelo. Najbliži igrači će doći do čiste Hitman fantazije, ne samo tako da postane vrhunski profesionalni ubojica, već uživajući u najdetaljnijim lokacijama i otkrivajući najinovativnije načine kako eliminirati svoje mete. Potpomognuto pričom o špijunskom trileru, igrači ulaze u skriveni svijet profesionaln ugovornog ubijanja. Bez predodređenog puta i slobode izbora kako, kada, gdje i kao tko ispuniti savršenu eliminaciju, izbor je vaš.

Hitman Definitive Edition okuplja sve epizode i lokacije iz Hitman-ove prve sezone, plus "The patient zero" bonus kampanju i Game of the Year ​​sadržaje, te sve Challenge pakete.

Igra - info
Proizvođač:IO Interactive
Izdavač:Warner Bros. Interactive Entertainment
Serijal:Hitman
Žanr:Pucačina
Podžanr:Pogled iz trećeg lica, Stealth, Akcija
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:Xbox One
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Hitman Definitive Edition Steelbook Xbox One

  • 299,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.