Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Call of Duty: Infinite Warfare Xbox One

Infinity Ward, nagrađivani studio koji je pomogao stvoriti blockbuster Call of Duty serijal, doseže nove visine s Call of Duty: Infinite Warfare. U svojoj srži, Infinite Warfare se vraća korijenima serijala u kojoj filmsko, prožimajuće pripovijedanje zauzima središnje mjesto, odvijajući se kroz rat velikih razmjera i epskih bitki koje isporučuju autentičano Call of Duty iskustvo.

Call of Duty: Infinite Warfare donosi nešto za svakoga Call of Duty obožavatelja, s tri jedinstvena moda igre: kampanja, multiplayer i zombiji. Isporučujući bogatu i zanimljivu priču u okruženju koje se razlikuje od svega do sada u Call of Duty igri, kampanja predstavlja povratak serijalovim odlučnim, vojnim korijenima kroz nova okruženja nikad prije viđena u serijalu.

Igrač će se zaputiti na klasičnu ratnu priču o ratovanju na velikoj skali; sve postavljeno u uzemljenoj budućnosti, gdje se ljudski sukob proširio kroz naš Sunčev sustava. Multiplayer donosi revolucionarne gameplay inovacije za isporuku najdubljeg i najzanimljivijeg Call of Duty iskustva do sada. Naslov uvodi zapanjujuća, nikad viđena, multi-planetarna okruženja, nova naoružanja i posve novi sposobnosti igrača. Osim toga, novo kooperativno zombi iskustvo će oduševiti igrače sa originalnim smjerom, koje sadrži zabavan i jedinstven gameplay, sve to upakirano u zabavnu priču koja će sigurno uzbuditi obožavatelje.

Povratak klasičnom ratovanju velikih razmjera

Call of Duty: Infinite Warfare će odvesti igrače na nezaboravno putovanje, dok sudjeluju u bitkama od Zemlje do izvan naše atmosfere, protiv nemilosrdne, neprijateljske frakcije koja prijeti našen načinu života. To je ratovanje velikih razmjera i karakteristična "boots-on-the-ground" Call of Duty akcija s nezaboravnim likovima, bogatim emocionalnim pričama i zapanjujućim novim lokacijama, sve u epskom novom okruženju.

Call of Duty kampanja za pamćenje

Call of Duty: Infinite Warfare stavlja pripovijedanje u samo središte, kroz duboku i zanimljivu priču. Sadrži zapanjujuća okruženja i blockbuster filmske trenutke, a također isporučuje napeti prikaz rata koji vuče korijenima serijala. Infinity Ward također probija novi teren, stavljanjem igrača u ratno vodstvo kao kapetan Reyes, Tier 1 Special Operations pilota, koji preuzima kormilo Retribution-a, jednog od posljednjih preostalih ratnih brodova na Zemlji. U vrijeme nezamislive teškoće, Reyes mora voditi ostatak koalicijskih snaga protiv nemilosrdnog neprijatelja u ratu koji se proteže kroz Sunčev sustav.

Borba protiv fanatičnih neprijatelja

The Settlement Defense Front (SetDef) predstavlja skupinu pobunjenika koja se odvojila od United Nations Space Alliance-a za vrijeme rata secesije, prije mnogo godina. U svijetu Call of Duty: Infinite Warfare-a, naš planet je oduzet od svojih prirodnih vrijednosti kroz rast populacije i industrijske ekspanzije. Ljudi na Zemlji se  sada oslanjaju na kolonije diljem Sunčevog sustava da miniraju planete i asteroide za potrebnim gorivom i ostalim resursima. SetDef je fašistička vlast, koja se sastoji od brutalnih i militantnih radikala, postrožena ekstremnim uvjetima svemirskim okruženjima. Oni nastoje kontrolirati te ispostave i njihova bogatstva, stvarajući pritisak na zemlje našeg planeta. Nakon godina nemirnog stanja, diplomatski odnosi su sve napetiji, te će biti potrebna samo sitnica da započne rat širokih razmjera.

Pripremite se za intenzivan multiplayer

Call of Duty: Infinite Warfare će sadržavati evoluciju Call of Duty sustava pokreta, sa naglaskom na front-line angažmana. Mape su dizajnirane kako bi dodatno iskoristile sustav kretanja, te uronile igrače u brz, zabavan i ludi gameplay koji su igrači naviknuli da očekuju od Call of Duty-a. Sa svojim novim pristupom igranju, multiplayer će donijeti inovativni gameplay da izazove igrače u postizanju svojih ciljeva na kreativne načine, bazirane na njihovom specifičnom stilu igranja.

Borite se sa živim mrtvacima u zombi trileru

Infinity Ward uvodi novi obrat na Zombi Mode u Call of Duty: Infinite Warfare. Sa posve novom, prožimajućom zombi pričom za otkriti i istražiti, igrači su gurnuti u avanturu koja nije za one laka srca. Novo zombi iskustvo će odvesti igrače na divlju vožnju s mnoštvom novih mogućnosti, te ih oduševiti sa temeljnim mehanikama koje su naviknuli da očekuju od serijala.

Bonus sadržaj:


Igra - info
Proizvođač:Infinity Ward
Izdavač:Activision
Serijal:Call of Duty
Žanr:Pucačina
Podžanr:Pogled iz prvog lica, Ratna
Igrača:1
Igrača online:2-18
Platforma:Xbox One
Godina izlaska:2016.
Minimalna dob (PEGI):18+

Call of Duty: Infinite Warfare Xbox One

  • Brand: Activision
  • Šifra: 0801035
  • Dostupnost: Dostupno
  • 249,00kn

METASCORE

Prosječna ocjena objavljenih recenzija.
Pregled svih recenzija možete obaviti ovdje!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.