Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Blood and Truth PS VR (Prednarudžba)

Stavi PlayStation VR headset i postani Ryan Marks, vojnik elitne specijalne postrojbe u holivudski nasilnoj pucačini s eksplozivnom akcijom i dramom – nadahnuto iznimno popularnim doživljajem ‘The London Heist’ za PlayStation VR Worlds.

Uz igru oružjem i eksplozivne trenutke ova uzbudljiva pustolovina lansirat će te na očajničku misiju spašavanja Marksove voljene od hladnokrvnog kriminalca. Iskoristi specijalni trening za penjanje po zgradama, ulazak u tajna postrojenja i pravljenje kaosa koristeći se raznim moćnim oružjem protiv nebrojenih naoružanih nasilnika.

Glavne značajke:

  • Akcija u tvojim rukama - Otkrij kakav je to osjećaj kada se nalaziš u središtu potpuno zaokupljujuće igre u kojoj ti PS VR prenosi vibracije oružja, puni svoj pištolj objema rukama kao da zaista držiš oružje i pritišći okidač baš kao da je pravi.
  • Eksplozija uzbudljive priče - Neka te uzbudljiva priča razvijena u suradnji s holivudskim pripovjedačkim talentima uvuče u jurnjave autima, intenzivne bitke u helikopterima i elegantne borbe u prolazima.
  • Istraži legendarni grad - Kreni u pohod današnjim Londonom gdje se miješaju glamur i prljavština, dok u pozadini svira jedinstvena, klasična filmska glazba i londonski grime koji su vodeći umjetnici skladali isključivo za ovu igru.
  • Evolucija doživljaja The London Heist - The London Heist bio je samo početak. Nadahnuto ovim popularnim doživljajem za PlayStation VR Worlds, Blood & Truth preuzima scene gangsterske pucačine, brzog bijega i intenzivnog ispitivanja te naglašava uzbuđenje i akciju u svakom pogledu. Uživi se u opasnu misiju Ryana Marksa uz preciznu pucnjavu, važne trenutke i sposobnost odabira kretanja na različitim lokacijama, od visokih tornjeva i mračnih uličica do sjajnih penthouse apartmana i raskošnih kasina. 

Igra - info
Proizvođač:SIE London Studio
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Žanr:Pucačina
Podžanr:Akcija
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation VR
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):16+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Blood and Truth PS VR (Prednarudžba)

Datum izlaska: 29.05.2019.

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

  • Brand: SIE
  • Šifra: btpsvr
  • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
  • 299,00kn
  • 269,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!