Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Assassin's Creed IV: Black Flag (PS Hits) PS4

Godina je 1715. Pirati vladaju Karibima i osnovale su vlastite Republiku bez zakona u kojoj je korupcija, pohlepa i okrutnost uobičajena pojava.

Među tim odmetnicima je drzak mladi kapetan po imenu Edward Kenway. Njegova borba za slavu mu je zaradila poštovanje legendi poput Blackbeard, ali ga je uvela i u drevni rat između Assassina i Templara, rat koji može uništiti sve što su gusari izgradili.

Glavne značajke:

  • Drzak buntovnički ubojica - Postanite Edward Kenway, karizmatični, ali brutalni kapetan gusar, obučeni od strane Assassina. Edward bez napora može izmjenjivati ​​između Skrivene oštrice i svim novih oružja, uključujući četiri kremenjače (pištolja) i dva mača s kratkom sabljom.
  • Istražite otvoreni svijet prepun mogućnosti - Otkrijte najveći i najraznolikiji Assassin's Creed svijet ikada stvoren. Od Kingstona u Nassau, istražite 50 jedinstvenih mjesta na kojem možete živjeti život pirata, uključujući: plijeniti podvodne olupine, atentirati Templare u gradovima, lovite rijetke životinje u neukroćenoj džungli, tražte blago u izgubljenim ruševinama, bijeg u skrivenim uvalama...
  • Postanite najzloglasniji Pirat na Karibima - Upravljajte vašim brodom, Jackdaw, te utjerajte strah svima koji ga vide. Pljačka i pustošite da nadogradite Jackdaw sa streljivom i opremom potrebnnom za borbu protiv neprijateljskih brodova. Poboljšanja broda su ključni za Edwardovo napredovanjem kroz igru. Napadnite i neprimjetno se ukrcajte na brodove, regrutirajte mornare da se pridruže vašoj posadi i krenutie na epsku avanturu.
  • Iskusite surovu realnost stvarnost iza fantazije piratstva - Kročite među legendarnim imenima kao što su Crnobradi, Calico Jack i Benjamin Hornigold, te uspostavite Republiku bez zakona na Bahamima i proživite istinski eksplozivne događaja koji su definirali Zlatno doba piratstva.
  • Multiplayer iskustvo - Borite se protiv ili surađujte sa svojim prijateljima u nemilosrdnom i hvaljenom multiplayer iskustvu. Odaberite nekog od posebnih likova i borite se do smrti u egzotičnim mapama.

PlayStation ekskluzivan sadržaj:

Uživajte dodatnih 60 minuta igranja sa Aveline - ženski Assassin iz Assassin's Creed: Liberation, te tri nove misije ekskluzivno na PlayStation 3 i PlayStation 4.

Igra - info
Proizvođač:Ubisoft Montreal
Izdavač:Ubisoft
Serijal:Assassin’s Creed
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Open world, Pogled iz trećeg lica, Povijesna, Stealth
Igrača:1
Igrača online:2-8
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2014.
Minimalna dob (PEGI):18+

Assassin's Creed IV: Black Flag (PS Hits) PS4

  • Brand: Ubisoft
  • Šifra: 0303517
  • Dostupnost: Dostupno
  • 149,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.