Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
VR Worlds PS VR

Zaigrajte PlayStation® VR Worlds i putujte kroz pet jedinstvenih i ekskluzivnih PlayStation®VR iskustava.

Suočite se s velikom bijelom psinom, provlačite se kroz propadajuće svemirske olupine, jurite između nadolazećeg prometa, preživite futuristički sport ili sudjelujte u surovom londonskom gangsterskom trileru.

The London Heist

Koračajte cipelama East-end gangstera u londonskom podzemlju. Pripremite se za dramatične pljačke, preživljavanje uzbudljiv i brzih potjera, te brutalna ispitivanja koje završavaju s nemogućim izborom...

Ocean Descent

Uronite u oceansku avanturu, spuštajući se u dubine mora unutar zaštitnog kaveza i diveći se nevjerojatnom morskom životu. Tijekom vašeg putovanja, svjedočiti ćete čudesnim prizorima, otkriti izgubljene tajne, te se suočiti s ekstremnim opasnostima.

Scavengers Odyssey

Ukrcajte se na vašu dinamičnu svemirsku letjelicu i istražiti podmuklu maglicu, dok lovite vrlo prestižni drevni artefakt. Preletite kanjone, provlačite se kroz propadajuće svemirske olupine i pucajte iz vaših topove dok se borite s neprijateljskim stvorenjima na vašem putu prema tajanstvenom blagu.

VR Luge

Osjetite uzbuđenje ilegalnih uličnih utrka samo centimetar od asfalta. Izmičite se nadolazećem prometu; izbjegnite opasna klizišta i stružite ispod velikih kamiona dok jurite prema ciljnoj liniji.

Danger Ball

Sudjelujte u natjecateljskom sportskom događaju u budućnosti, gdje je pobjeda sve. Ovladajte vještinama, uništite svoje suparnike i preživite kako bi osvojili turnir. Pobjedite... ili budite uništeni.

Igra - info
Proizvođač:SIE London Studio
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Žanr:Akcija
Podžanr:Avantura, Sport
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation VR
Godina izlaska:2016.
Minimalna dob (PEGI):16+

VR Worlds PS VR

  • Brand: SIE
  • Šifra: 0305003
  • Dostupnost: Dostupno
  • 249,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!