Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

The Persistence PS VR

Kao jedini preživjeli iz neuspješne misije istraživanja dubokog svemira, pronađi snagu kojom ćeš nadvladati bivše članove posade koji su mutirali u ovoj strašnoj roguelike akcijskoj igri The Persistence, ekskluzivno za PlayStation VR.

Nakon nesvakidašnje nesreće s tamnom tvari, kolonizacijski brod The Persistence nasukao se na rubu crne rupe, a cijela je posada mutirala u užasne ubilačke stvorove. Probij se kroz horde neprijatelja, popravi razbijeni brod i vrati se na Zemlju.  

Glavne značajke:

  • Neprekidno promjenjivo okruženje - Zahvaljujući makrostrukturi iz asteroida 19-Fortuna koja se samostalno obnavlja, The Persistence svoj izgled može mijenjati automatski -  a zbog kvara, upravo se to događa. Svaki put kad umreš ili se teleportiraš na drugo mjesto, raspored broda bit će drugačiji. Svaki je život drugačiji, s drugačijim neprijateljima, predmetima i dodacima koje trebaš prikupljati i nadograđivati.
  • Jedinstveni obrat u igri za više igrača - Prijatelji ti mogu pomoći uključivanjem u igru putem telefona ili tableta i ubacivanjem u 'Solex’ – inženjerski sustav broda. Nakon povezivanja igrači preuzimaju kontrolu nad igrom što uključuje mogućnosti mamljenja neprijatelja, otvaranja vrata i onemogućavanja zamki.  Pomažući tebi mogu nadograditi svoj sustav Solex i osloboditi još više moći – uključujući i mogućnost zamrzavanja neprijatelja. Pazi se: igrač s tableta može dobiti nagrade ako umreš, a zbog mogućnosti stvaranja novih agresivnih neprijatelja, moraš paziti kome ćeš vjerovati.


Igra - info
Proizvođač:Firesprite Ltd
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Žanr:Survival horror
Podžanr:Pogled iz prvog lica
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation VR
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

The Persistence PS VR

  • Brand: SIE
  • Šifra: 0305021
  • Dostupnost: Dostupno
  • 199,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!