Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Blood and Truth PS VR

Stavi PlayStation VR headset i postani Ryan Marks, vojnik elitne specijalne postrojbe u holivudski nasilnoj pucačini s eksplozivnom akcijom i dramom – nadahnuto iznimno popularnim doživljajem ‘The London Heist’ za PlayStation VR Worlds.

Uz igru oružjem i eksplozivne trenutke ova uzbudljiva pustolovina lansirat će te na očajničku misiju spašavanja Marksove voljene od hladnokrvnog kriminalca. Iskoristi specijalni trening za penjanje po zgradama, ulazak u tajna postrojenja i pravljenje kaosa koristeći se raznim moćnim oružjem protiv nebrojenih naoružanih nasilnika.

Glavne značajke:

  • Akcija u tvojim rukama - Otkrij kakav je to osjećaj kada se nalaziš u središtu potpuno zaokupljujuće igre u kojoj ti PS VR prenosi vibracije oružja, puni svoj pištolj objema rukama kao da zaista držiš oružje i pritišći okidač baš kao da je pravi.
  • Eksplozija uzbudljive priče - Neka te uzbudljiva priča razvijena u suradnji s holivudskim pripovjedačkim talentima uvuče u jurnjave autima, intenzivne bitke u helikopterima i elegantne borbe u prolazima.
  • Istraži legendarni grad - Kreni u pohod današnjim Londonom gdje se miješaju glamur i prljavština, dok u pozadini svira jedinstvena, klasična filmska glazba i londonski grime koji su vodeći umjetnici skladali isključivo za ovu igru.
  • Evolucija doživljaja The London Heist - The London Heist bio je samo početak. Nadahnuto ovim popularnim doživljajem za PlayStation VR Worlds, Blood & Truth preuzima scene gangsterske pucačine, brzog bijega i intenzivnog ispitivanja te naglašava uzbuđenje i akciju u svakom pogledu. Uživi se u opasnu misiju Ryana Marksa uz preciznu pucnjavu, važne trenutke i sposobnost odabira kretanja na različitim lokacijama, od visokih tornjeva i mračnih uličica do sjajnih penthouse apartmana i raskošnih kasina. 

Igra - info
Proizvođač:SIE London Studio
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Žanr:Pucačina
Podžanr:Akcija
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation VR
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):16+

Blood and Truth PS VR

  • Brand: SIE
  • Šifra: 0305024
  • Dostupnost: Dostupno
  • 299,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!