Webshop isporuke se vrše redovno! više...
PlayStation Store Pre-paid card 150HRK

PlayStation Store Pre-paid card (bonovi) služe za dodavanje novca na vaš Playstation Network Wallet, pomoću kojeg možete kupovati igre i dodatne sadržaje igra sa Playstation Store-a, bez upotrebe kreditne kartice.

Iznos od 150,00 kn dodate na vaš korisnički račun tako da se logirate unutar Playstation Networka i potom uputite na Playstation Store, u glavnom izborniku odaberete opciju "Reedem code" gdje jednostavno upišete 12-znamenkasti kod koji se nalazi na kartici koju ste dobili.

NAPOMENA: PS Store Pre-paid card (kôd) se može koristiti isključivo na Hrvatskim SIE korisničkim računima!

Postupak naručivanja PS Store i PS Plus pre-paid kôda:

 

1) Prilikom izvršavanja narudžbe, pod "Način dostave", odabirete opciju "Preuzimanje u trgovini"
 

2) Pod "Način plaćanja" odabirete opciju "Plaćanje po ponudi", označite da se slažete s "Uvjetima prodaje"
 

3) U zadnjem koraku pregledate narudžbu i kliknete "Potvrdi narudžbu" 
 

4) Po zaprimljenoj narudžbi, na vaš email vam šaljemo zasebnu PDF ponudu sa svim podacima za uplatu na naš poslovni račun (Uplatu možete izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom)

 

5) Nakon što potvrdimo vašu uplatu, tj. kada uplata bude vidljiva na našem poslovnom račun, na vaš email šaljemo skenirani PS Store / PS Plus pre-paid kod i račun za vašu narudžbu.

 

NAPOMENA: 

Provjera uplata se vrši u 13h i u 15h, ukoliko do tada uplate ne budu vidljive na našem računu, kodove vam šaljemo sljedeći radni dan. (uplate izvršene u petak nakon 13h će biti vidljive u ponedjeljak)

 

PlayStation Store Pre-paid card 150HRK

Email instant kôd

PS Store i PS Plus Pre-paid bonove šaljemo na vaš email nakon uplate. Postupak naručivanja možete pročitati niže, pod tabom "Instant kôd".

  • Brand: SIE
  • Šifra: 0302048
  • Dostupnost: Dostupno
  • 160,00kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
Ark: Survival Evolved konačno stiže na PS4, zaigrajte ga već sljedeći tjedan

Ark: Survival Evolved konačno stiže na PS4, zaigrajte ga već sljedeći tjedan

admin 01/12/2016 0
Popularna igra Ark: Survival Evolved stiže na PlayStation 4 vrlo brzo. Studio Wildcard je objavio da će igra biti dostupna za PS4 putem PlayStation St...
Nastavak...