Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Assassin's Creed Chronicles Trilogy PS4

Assassin's Creed® Chronicles vodi igrače kroz tri različite civilizacije i razdoblja kroz povijest, uključujući dinastiju Ming na početku njegovog pada, Sikh carstva u pripremama za rat u Indiji, te kraj Oktobarske revolucije. Dizajnirano za majstore stealtha koji dijele strast za prepravljanjem povijesti s igrama, Assassin Creed Chronicles omogućuje igračima da utjelovljuju Assassin-a Shao Jun, Arbaaz Mir i Nikolaj Orelov u 2.5D rekreaciji Assassin's Creed svemira. Napadajte iz sjene, svladajte umjetnosti parkoura i poduzmite skok vjere u kolekciju fantastičnih, živih slika.

Assassin's Creed® Chronicles: China

Assassin's Creed Chronicles: China se odvija u Kini, 1526. godine, kada se dinastija Ming počinje rušiti. Vi utjelovljujete Shao Jun, posljednju preostalu Assassin-u kineskog Bratstva, koja se vraća u domovinu s cijem osvete. Novo obučeni od strane legendarnog Ezio Auditore, ona je fokusirana na osvetu i vraćanje palog Bratstva.

Assassin's Creed® Chronicles: India

Assassin's Creed Chronicles: Indija vas stavlja u napetosti između Sik Carstva i East India Company 1841. godine. Kada Master Templara dolazi s tajanstvenim predmetom koji je pripadao redu Assassin-a, Arbaaz Mir mora otkriti zašto je došao, ukrasti natrag predmet i zaštititi svoje prijatelje i svoju ljubavnicu.

Assassin's Creed® Chronicles: Rusia

Assassin's Creed Chronicles: Rusija se odvija u Rusiji, 1918. godine. Nikolaj Orelov se želi vratiti svojoj obitelji, ali mora obaviti posljednji zadatak za red Assassin-a - infiltrirati u kuću u kojoj boljševici drže carsku obitelj i ukrasti artefakt za koji se bore Assassini i Templara stoljećima. Na svom putu svjedoći masakru carske djece, no uspijeva spasiti princezu, Anastasiu. 

Glavne značajke:

  • Bilo da ste dugogodišnji obožavatelj Assassin's Creed ili novopridošlica, Assassin's Creed Chronicles omogućuje vam otkriti zašto je ovo je jedan od najslavnijih serijala u povijesti video igara, sada u novom žanru za serijal. Svako poglavlje je novi početak i dolazi s jedinstvenim junakom iz Assassin's Creed svemira u nikad prije viđenom okruženju. Iako je svaka Assassin priča samostalna, Chronicles je vezan zajedno narativno.
  • Assassin's Creed Chronicles donosi uzbuđenje assassina u 2.5 D. Istražujte, šuljajte se i skrivajte ​​se kako bi izbjegli razotkrivanje. Prevarite svoje neprijatelje pomoću zviždajna i maski. Pronađite svoju metu, ubite je i pobjegnite.
  • Kao i u svakom Assassin's Creed iskustvu, sloboda kretanja je bitna. Bilo da bježite od opasnosti, prelazite prepreke ili se potajno penjete, osjetiti ćete da zaista možete učiniti bilo što.
  • Ukoliko neuspijete ostati neprimijećeni, uvijek možete napasti neprijatelje sa stilom. Svaki Assassin je opremljen sa snažnim rasponom oružja i različitih naprava, što svako iskustvo čini jedinstvenim, sa širokim asortimanom sposobnosti u vašem arsenalu.
  • Prebacujte između prednjih, srednjih i pozadinskih okruženja te odaberite različite puteve prema vašim potrebama. Otvorite nove puteve, kompletirajte sporedne misije, pokupite skrivene predmete ili odaberite najbrži put do vašeg cilja.

Igra - info
Proizvođač:Ubisoft Quebec
Izdavač:Ubisoft
Serijal:Assassin’s Creed
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:2.5D, Platformer, Povijesna, Stealth
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2016.
Minimalna dob (PEGI):18+

Assassin's Creed Chronicles Trilogy PS4

  • Brand: Ubisoft
  • Šifra: 0303167
  • Dostupnost: Dostupno
  • 169,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.