Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Batman: The Telltale Series PS4

Batman: The Telltale Series je epizodna igara koja se temelji na kultnim DC likovima. Dizajnirano da izgleda poput živog stripa, Telltale-ova vizija Batman-a će sadržavati nagrađivanu postavu talenata, uključujući Troy Baker-a u ulozi Bruce Wayne-a, Travis Willingham kao Harvey Dent, Erin Yvette kao Vicki Vale, Enn Reitel kao Alfred Pennyworth, Murphy Guyer kao poručnik James Gordon, Richard McGonagle kao Carmine Falcone i Laura Bailey kao Selina Kyle. Dodatna postava i likovi će se otkrivati kao sezona bude napradovala.

Uđite u razlomljenu psihu Bruce Wayne-a, te otkrijte snažne i dalekosežne posljedice svojih izbora kao Dark Knight.

U ovoj tmurnoj i nasilnoj novoj priči od nagrađivanog tvorca The Walking Dead - A Telltale Games serijala, učiniti ćete otkrića koja će uzdrmati svijet Bruce Wayne-a, kao i već krhku stabilnost korumpiranog Gotham City-a. Vaši postupci i vaš izbor će odrediti sudbinu Batman-a.

Ovaj Season Pass Disc vam omogućuje pristup svih pet epizoda (prva epizoda je na disku, dok je ostale četiri potrebno preuzeti sa PlayStation Store-a kako one budu dostupne) u ovoj posve novoj seriji iz nagrađivanog studija, Telltale Games.

Igra - info
Proizvođač:Telltale Games
Izdavač:Warner Bros. Interactive Entertainment
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2016.
Minimalna dob (PEGI):18+

Batman: The Telltale Series PS4

  • 169,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.