Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Until Dawn (PS Hits) PS4

Kad se osam prijatelja nađu zarobljenim na udaljenom planinskom odmorištu tijekom svog odmora, počinju se odvijati zokobna zbivanja zbog čega počinju sumnjati da nisu sami. Kako strah i tenzije u grupi rastu, prisiljeni ste donositi brze odluke koje bi mogle značiti život ili smrt za sve uključene. Svaki izbor koji činite dok igrate kao svaki od osam prijatelja, čak i one naizgled trivijalne, će kreirati vašu jedinstvenu priču. S nepetim izvedbama Hollywoodske postave glumaca uključujući Hayden Panettiere (Heroes, Nashville), oživljen sa snagom PlayStation 4, vaši postupci će odlučivati tko će preživi do zore.

Glavne značajke:

  • Napeta priča - Postavljeno na izoliranoj planinarskoj kućici, gdje ništa nije kako se čini, 8 prijatelja pokušavaju ostati živ, sa ubojicom na slobodi. Igrači definiraju odnose između likova kroz dijaloge i doživljavaju noć sa svojeg jedinstvenog gledišta. Napisano u suradnji s čuvenim horor piscima i redateljima Larryja Fessenden i Graham Reznick, saznajte tko će preživjeti do zore.
  • Horor nove generacije - Koristeći snagu razvijenog Killzone Shadowfall engine-a, ovaj interaktivni horor iz trećeg lica će šokirati i užasnuti igrače zahvaljujući svojoj realnoj grafici i napetim gameplay-om, kako kreirate svoj svoj put kroz zastrašujuću noć. Funkcionalnost DualShock®4 senzora pokreta će pratiti koliko mirni možete biti dok se skrivate od jezivih strahota Until Dawn-a, a PS4 kamera će snimiti vaše prestravljene reakcije koje možete podijeliti s prijateljima.
  • "Butterfly Effect" - Igrači kreiraju svoj put do opstanka sa granajućom pričom što znači da ne postoje dvije identične priče. Odluke, velike i male, oblikovat će jedinstvenu priču svakog igrača. Inspirirano teorijom kaosa, učinak leptira bi mogao trivijalne trenutne odluke razviti u trenutke velike opasnosti.
  • Moralne dileme života i smrti - Tijekom igre ćete se naći u nemogućim situacijama gdje ne postoji prava ili kriva odluka. Prijatelj ili neprijatelj, živite ili umrite - donesite te odluke prije nego što bude prekasno.
  • Hollywoodski talenti - S nepetim izvedbama Hollywoodske postave glumaca uključujući Hayden Panettiere (Heroes, Nashville) i Rami Malek, Until Dawn donosi uvjerljive izvedbe glumaca koje tvore emocionalnu vezu s igračima.

Igra - info
Proizvođač:Supermassive Games
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Žanr:Survival horror
Podžanr:Avantura, Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2015.
Minimalna dob (PEGI):18+

Until Dawn (PS Hits) PS4

  • Brand: SIE
  • Šifra: 0303582
  • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
  • 149,00kn
  • 99,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
Until Dawn - najava

Until Dawn - najava

admin 12/08/2015 0
Kada je Will Byles bio mlad, njegova ga je starija sestra često znala probuditi usred noći i odvući ga dolje kako bi gledali horor filmove. On je imao...
Nastavak...