Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Uncharted: The Nathan Drake Collection (PS Hits) PS4

Od revolucionarnih pripovjedača u Naughty Dog studiju, na PS4 sustav dolazi žanrovsko definirajući ep koji je revolucionizirao avanturističko pripovijedanje.

Iskusite jedan od najcijenjenijih serijala svih vremena u gaming svijetu, slijedeći opasan put Nathan Drake-a širom svijeta, od njegovih skromnih početaka do izvanrednih otkrića. Upoznajte nezaboravne likove dok Drake riskira svoj život i prijateljstva u utrci za otkrivanjem nezamisliva blaga, protiv nemilosrdnih neprijatelja,. Uncharted: The Nathan Drake Collection uključuje singleplayer kampanje za Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves i Uncharted 3: Drake’s Deception.

Glavne značajke:

  • Neusporediva priča - Igrajte kao Nathan Drake kroz uzbudljivu trilogiju. Iskusite Drake-ove odnose s njemu najbližima, dok on pokušava održati ravnotežu između avanture i obitelji.
  • Novi trofeji - Potpuno novi trofeji stvoreni isključivo za debi Uncharted serijala na PS4 sustavu.
  • Foto Mode - Zaustavite igru u bilo kojem trenutku i preuzmite kontrolu nad kamerom kako bi uhvatili nezaboravne trenutke iz trilogije i podijelili ih s prijateljima izravno sa vašeg PS4 sustava. Koristite grafičke filtere, kontrolu kamere i druge opcije za prilagodbu vaše savršene fotografije.
  • Uncharted 4: A Thief's End Multiplayer Beta - Kupci Uncharted: The Nathan Drake Collection-a će dobiti ekskluzivan pristup Uncharted 4: A Thief's End Multiplayer Beta, kada beta bude dostupna
Igra - info
Proizvođač:Naughty Dog
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Serijal:Uncharted
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica, Pucačina
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2015.
Minimalna dob (PEGI):16+

Uncharted: The Nathan Drake Collection (PS Hits) PS4

  • Brand: SIE
  • Šifra: 0303581
  • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
  • 149,00kn
  • 99,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
Uncharted 4: A Thief’s End - najava

Uncharted 4: A Thief’s End - najava

admin 05/05/2016 0
 Prošlo je gotovo je četiri i pol godine od posljednjeg nastavka u Uncharted serijalu. Kroz tri najbolja gaming iskustava na PlayStation-u 3 i jednoj ...
Nastavak...