Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Lego Marvel Super heroes PS4

Lego Marvel Super heroes ima originalnu priču koja prolazi cijelim Marvel svijetom. Igrači preuzimaju kontrolu nad Iron Man, Spider-Man, the Hulk, Captain America, Wolverine i mnogo drugih Marvel likova kako ujedinjeni pokušavaju zaustaviti Loki-a i niz drugih Marvel-ovih zlikovaca koji žele napraviti super-oružje sposobno uništiti svijet. Igrači će loviti Kozmičke kocke kako putuju kroz Lego Manhattan i posjećuju ključna mjesta iz Marvel svijeta, kao što je Stark Tower, Asteroid M, Hydra bazu i X-Mansion.

Glavne značajke:

 • Razbijajte, njišite se i letite u prvoj Lego videoigri koja sadrži više od 100 vaših omiljenih superheroja i superzlikovaca iz Marvel svijeta, uključujući Iron Man, Wolverine, Hulk, Spider-Man, Captain America, Black Widow, Loki i Deadpool.
 • Pomozite spasiti Zemlju kao vaš omiljeni Marvel lik sa njegovim super-kul sposobnostima i snagom:
 1. Iron Man leti, lebdi, ispucava rakete i oslobađa snažnu zraku ravno iz prsa.
 2. Spider-Man ispaljuje mreže, koristi svoje Spider osjetila da uoči objekte koji su nevidljivi drugima, prenje se po zidovima
 3. Kapetan Amerika baca svoj moćni štit na objekte i neprijatelje, zabija ga u zid kako bi stvorio platformu za penjanje, te se s njime štiti od napada.
 4. Hulk razbija!

 • Izvodite nove i snažne poteze kao Veliki likovi poput Hulka i Abomination. Ostavite put uništenja kako razbijate kroz Lego zidove i bacite automobile pomoću hiper-snage.
 • Otkrijte Lego Manhattanu kao nikad prije te putujte do kultnih lokacija iz Marvel svijeta, kao što su X-Mansion, Asteroid M i Asgard.
 • Stvarite jedinstvene superheroje sa prilagodljivim likovima.
 • Uživajte u uzbudljivoj originalnoj priči, ispunjenom klasičnim Lego avanturama i humorom.

Igra - info
Proizvođač:Travellers Tales
Izdavač:Warner Bros. Interactive Entertainment
Serijal:LEGO
Žanr:Dječja
Podžanr:Akcijska avantura, Open world
Igrača:1-2
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2013.
Minimalna dob (PEGI):7+

Lego Marvel Super heroes PS4

Ponuda ističe za:
 • 169,00kn
 • 149,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.