Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Lego Marvel Super heroes PS4

Lego Marvel Super heroes ima originalnu priču koja prolazi cijelim Marvel svijetom. Igrači preuzimaju kontrolu nad Iron Man, Spider-Man, the Hulk, Captain America, Wolverine i mnogo drugih Marvel likova kako ujedinjeni pokušavaju zaustaviti Loki-a i niz drugih Marvel-ovih zlikovaca koji žele napraviti super-oružje sposobno uništiti svijet. Igrači će loviti Kozmičke kocke kako putuju kroz Lego Manhattan i posjećuju ključna mjesta iz Marvel svijeta, kao što je Stark Tower, Asteroid M, Hydra bazu i X-Mansion.

Glavne značajke:

 • Razbijajte, njišite se i letite u prvoj Lego videoigri koja sadrži više od 100 vaših omiljenih superheroja i superzlikovaca iz Marvel svijeta, uključujući Iron Man, Wolverine, Hulk, Spider-Man, Captain America, Black Widow, Loki i Deadpool.
 • Pomozite spasiti Zemlju kao vaš omiljeni Marvel lik sa njegovim super-kul sposobnostima i snagom:
 1. Iron Man leti, lebdi, ispucava rakete i oslobađa snažnu zraku ravno iz prsa.
 2. Spider-Man ispaljuje mreže, koristi svoje Spider osjetila da uoči objekte koji su nevidljivi drugima, prenje se po zidovima
 3. Kapetan Amerika baca svoj moćni štit na objekte i neprijatelje, zabija ga u zid kako bi stvorio platformu za penjanje, te se s njime štiti od napada.
 4. Hulk razbija!

 • Izvodite nove i snažne poteze kao Veliki likovi poput Hulka i Abomination. Ostavite put uništenja kako razbijate kroz Lego zidove i bacite automobile pomoću hiper-snage.
 • Otkrijte Lego Manhattanu kao nikad prije te putujte do kultnih lokacija iz Marvel svijeta, kao što su X-Mansion, Asteroid M i Asgard.
 • Stvarite jedinstvene superheroje sa prilagodljivim likovima.
 • Uživajte u uzbudljivoj originalnoj priči, ispunjenom klasičnim Lego avanturama i humorom.

Igra - info
Proizvođač:Travellers Tales
Izdavač:Warner Bros. Interactive Entertainment
Serijal:LEGO
Žanr:Dječja
Podžanr:Akcijska avantura, Open world
Igrača:1-2
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2013.
Minimalna dob (PEGI):7+

Lego Marvel Super heroes PS4

 • 169,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.