Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Lego Marvel Super Heroes 2 PS4

Lego Marvel Super Heroes 2 je epska avantura i nastavak hita Lego Marvel Super Heroes. Uključivanjem ikonskih Marvel Super Heroja i Super Zlikovaca iz različitih razdoblja i stvarnosti, ova originalna priča prenosi igrače u kozmičku bitku kroz mnoštvo Marvel lokacija koje su iz isčupane iz vremena i prostora u nevjerojatan open-hub svijet pod nazivom Chronopolis. Prepun Lego humorom za fanove svih uzrasta, igrači će se suočiti s Kang the Conqueror vremenskim putnikom, kroz Drevni Egipat, Stari Zapad, Sakaar, New York City iz 2099. godine, Xandar i mnogim drugim maštovitim lokacijama na ovom zabavnom putovanju koji se proteže kroz cijeli Marvel Svemir.

Originalna priča

Nastavljajući tamo gdje je Lego Marvel Super Heroes stao, ovaj nastavak sadrži potpuno originalnu razgranatu priču koju je napisao nagrađivani autor stripova - Kurt Busiek (Avengers Forever), okupljajući raznovrsni popis ikonskih Marvel Super Heroja I Super Zlikovaca iz različitih vremenskih razdoblja i stvarnosti. Igrači će se u konačnici suočiti s Kang the Conqueror u epskoj kozmičkoj borbi diljem ekspanzivnog otvorenog središta Chronopolisa.

Glavne značajke:

  • Otvoreni svijet Chronopolisa - Istražite 18 različitih Marvel lokacija isčupanih iz vremena i prostora, svih koje se okupljaju kako bi stvorili jedan ogroman, nevjerojatan Chronopolis open-hub svijet, uključujući Drevni Egipat, Stari zapad, Sakaar, New York City iz 2099. godine, Xandar i još mnogo toga.
  • Bilo je i vrijeme - Nova mehanika vremenske manipulacije omogućava određenim likovima da pomiču vrijeme unaprijed ili unatrag kako bi promijenili stanje elemenata u igri, pomogli igračima da napreduju kroz razine ili omoguće razotkrivanje tajni. Različite verzije likova iz različitih razdoblja također se mogu susresti u igri, od Spider-Man Noir i Spider-Man 2099 do Cowboy Captain America i Captain America kakvog poznajemo danas
  • Super Heroes i Super Villains - Raznoliki popis likova iz cijelog Marvelovog svemira, uključujući Groot, Rocket Raccoon, Star-Lord, Gamora, Drax, Doctor Strange, Doctor Octopus, Green Goblin, Spider-Gwen, Spider-Man, Captain America, Thor, Hulk, Hawkeye, Iron Man, Ms. Marvel, Ant-Man, Black Panther, Captain Marvel, Kang the Conqueror i još mnogo njih!
  • Multiplayer za četiri igrača - Natjecateljski i kooperativni Super Hero battle mode za četiri igrača omogućuje prijateljima i obitelji da igraju zajedno ili jedni protiv drugih u nizu tematskih izazova i borbenih arena.

Igra - info
Proizvođač:Travellers Tales
Izdavač:Warner Bros. Interactive Entertainment
Serijal:LEGO
Žanr:Dječja
Podžanr:Open world, Akcijska avantura
Igrača:1-2
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):7+

Lego Marvel Super Heroes 2 PS4

  • 199,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.