Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Lego Jurassic World PS4

Prateći epske priče iz Jurassic Park-a, The Lost World: Jurassic Park-a i Jurassic Park III, kao i novog  Jurassic World-a , Lego® Jurassic World™ je prvi igra gdje će igrači moći proživjeti i doživjeti sva četiri Jurassic filma. Rekreirana u Lego obliku i ispričana s karakterističnim Lego humorom, ova uzbudljiva avantura će vas provodi kroz nezaboravne scene i akcijske sekvence iz filma, čime ćete proživjeti ključne trenutke i te istovremeno u potpunosti istražiti ekspanzivna prostranstva otoka Nublar i otoka Sorna.

Glavne značajke:

  • Proživite ključne trenutke iz sva četiri Jurassic Park filma - Avantura 65 milijuna godina u stvaranju, sada u klasičnoj Lego zabavi!
  • Stvarajte kaos kao Lego dinosauri - Odaberite između 20 dinosaura, uključujući i prijateljske Triceratope, smrtonosne Raptore, opake Compy-e pa čak i moćnog T-Rex-a.
  • Prilagodite svoju vlastitu kolekciju dinosaura - Prikupite Lego jantar i eksperimentirajte sa DNK kako bi stvorili potpuno originalne dinosaure, kao što je Dilophosaurus Rex.
  • Nastanite i istražite otok Nublar i otok Sorna - Smjestite svoje jedinstvene kreacije dinosaura u ograđene pašnjake, dok izvršavate posebne Free-play misije.
  • Igrajte s obitelji i prijateljima uz jednostavnu drop-in & drop-out opciju igranja.

Igra - info
Proizvođač:Travellers Tales
Izdavač:Warner Bros. Interactive Entertainment
Serijal:LEGO
Žanr:Dječja
Podžanr:Akcijska avantura
Igrača:1-2
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2015.
Minimalna dob (PEGI):7+

Lego Jurassic World PS4

  • 199,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.