Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Lego Batman 3: Beyond Gotham PS4

U Lego Batman 3: Beyond Gotham, Batman udružuje snage sa superherojima DC Comics svemira i poljeće u svemir da zaustavi zlog Brainiac-a koji želi uništi Zemlju. Koristeći moć Lantern prstenova, Brainiac smanjuje Svjetove te ih dodaje svojoj uvrnutoj kolekciji minijaturnih gradova iz cijelog svemira. Sada najveći superjunaci i najlukaviji zločinci se moraju ujediniti i zaputiti se u različite Lantern svjetove te prikupiti Lantern prstenje i naravno zaustaviti Brainiac-a prije nego što bude prekasno.

Igrači će moći otključati više od 150 jedinstvenih likova iz DC Comics svemira, uključujući pripadnike Justice League i velike Lego figure poput Killer Croc, Solomon Grundy-a te još mnogo drugih. Obožavatelji svih uzrasta će moći kontrolirati svoje omiljene junake i zlikovce s novim gadgetima i sposobnosti. Brainiac-ove sposobnosti kontroliranja uma i moć Lantern prstenova donijeti će neočekivane obrate na osobnosti klasični likova.

Lego Batman 3: Beyond Gotham omogućiti će igračima da istraže kultna mjesta kao što su Hall of Justice, the Batcave i The Justice League Watchtower. Tu je Batman trening modul na Bat-računalu koji vam omogućuje da sudjelujete u raznim izazovima, borbama i utrkama.

Glavne značajke:

  • Uzbudljiva svemirska borba - Po prvi put u povijesti, borite se sa Batmana-om i njegovim saveznicima u svemiru te raznim Lantern svjetovima, uključujući Zamaron i Odym.
  • Robustan popis DC Comics heroja i zlikovaca - Igrajte i otključajte više od 150 jedinstvenih likova s ​​nevjerojatnim moćima i sposobnostima, uključujući članove Justice League i velike Lego likove poput Cyborg-a, Solomon Grundy-a i još mnogo drugih.
  • Jedinstvena priča s novom radnjom i zapletima - Iznenađujuće maske, Brainiac-ova sposobnost kontrole uma i moć Lantern prstenova donijeti će posve nove obrate na likove za koje ste mislili poznajete.
  • Hakiraj računalne terminale - Uđite u virtualni svijet kako bi pronašli izlaz iz labirinata, borite se u arenama i utrku se kako bi pronašli potreban kod.
  • Gadgeti - S jednostavnim pritiskom na tipku, odaberite i nadogradite odijela i sposobnosti odabranog lika.
  • Raznolikost kultnih lokacija - Posjetite Hall of Justice, Batcave i The Justice League Watchtower za pristup trgovini, trofej sobi i uređivaču vašeg junak i vozila.

Igra - info
Proizvođač:Travellers Tales
Izdavač:Warner Bros. Interactive Entertainment
Serijal:LEGO
Žanr:Dječja
Podžanr:Akcijska avantura, Open world
Igrača:1-2
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2014.
Minimalna dob (PEGI):7+

Lego Batman 3: Beyond Gotham PS4

  • 169,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.