Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Hitman 2 PS4

Putujte svijetom i pratite mete preko egzotičnih sandbox lokacija u Hitman-u. Od suncem obasjanih ulica do tamnih i opasnih kišnih šuma, nigdje nije sigurno od najsmrtonosnijeg ubojice na svijetu, Agenta 47.

Pripremite se za doživljaj ultimativnog špijunskog trilera - vaša je misija eliminirati skrevenog Shadow Client-a i razotkriti njegovu vojsku, no nakon saznanja istinskog identiteta vaše mete i istine o vašoj prošlosti, ništa više neće biti isto.

Glavne značajke:

  • Svijet je vaše oružje - Samo u Hitman-u možete upotrijebiti sve što je u vašem okruženju što bi vam pomoglo u planiranju i izvršavanju savršenog atentata. Upotrijebite stealth, sabotažu i sve što je potrebno da biste svoju kreativnost pretvorili u smrtonosno oružje.
  • Svijet ubojstva - Hitman ne samo da uključuje potpuno novu kampanju, već i nove misije, Elusive Targets s visokim ulozima i besplatniji live sadržaj koji vam daje nove načine testiranja vaše kreativnosti.
  • Najbolje Hitman iskustvo do sada - Hitman pojednostavljuje iskustvo atentata - uključujući sva poboljšanja prethodne igre, Hitman 2 dodaje unaprijeđeni napredak igrača i nekoliko dodataka na HUD/UI kako bi vam pomogli da postanete još ubojitiji.
  • Novi načini za eliminacije - Novi modovi i nove načini igranja Hitman-a sa vašim prijateljima. Igrajte kooperativnom s prijateljem u Sniper Assassin ili se natječite za najviši rezultat u Assassination Race sa 16 igrača.

Igra - info
Proizvođač:IO Interactive
Izdavač:Warner Bros. Interactive Entertainment
Serijal:Hitman
Žanr:Pucačina
Podžanr:Akcija, Pogled iz trećeg lica, Stealth
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Hitman 2 PS4

  • 449,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.