Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Hitman 2 PS4

Putujte svijetom i pratite mete preko egzotičnih sandbox lokacija u Hitman-u. Od suncem obasjanih ulica do tamnih i opasnih kišnih šuma, nigdje nije sigurno od najsmrtonosnijeg ubojice na svijetu, Agenta 47.

Pripremite se za doživljaj ultimativnog špijunskog trilera - vaša je misija eliminirati skrevenog Shadow Client-a i razotkriti njegovu vojsku, no nakon saznanja istinskog identiteta vaše mete i istine o vašoj prošlosti, ništa više neće biti isto.

Glavne značajke:

  • Svijet je vaše oružje - Samo u Hitman-u možete upotrijebiti sve što je u vašem okruženju što bi vam pomoglo u planiranju i izvršavanju savršenog atentata. Upotrijebite stealth, sabotažu i sve što je potrebno da biste svoju kreativnost pretvorili u smrtonosno oružje.
  • Svijet ubojstva - Hitman ne samo da uključuje potpuno novu kampanju, već i nove misije, Elusive Targets s visokim ulozima i besplatniji live sadržaj koji vam daje nove načine testiranja vaše kreativnosti.
  • Najbolje Hitman iskustvo do sada - Hitman pojednostavljuje iskustvo atentata - uključujući sva poboljšanja prethodne igre, Hitman 2 dodaje unaprijeđeni napredak igrača i nekoliko dodataka na HUD/UI kako bi vam pomogli da postanete još ubojitiji.
  • Novi načini za eliminacije - Novi modovi i nove načini igranja Hitman-a sa vašim prijateljima. Igrajte kooperativnom s prijateljem u Sniper Assassin ili se natječite za najviši rezultat u Assassination Race sa 16 igrača.

Igra - info
Proizvođač:IO Interactive
Izdavač:Warner Bros. Interactive Entertainment
Serijal:Hitman
Žanr:Pucačina
Podžanr:Akcija, Pogled iz trećeg lica, Stealth
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Hitman 2 PS4

  • 449,00kn
  • 299,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.