Webshop isporuke se vrše redovno! više...
Batman: Arkham Knight (PS Hits) PS4

Batman: Arkham Knight donosi nagrađivanu Arkham trilogiju iz Rocksteady Studios svom epskom zavaršetku. Razvijen isključivo za novu generaciju platformi, Batman: Arkham Knight uvodi  jedinstveno dizajniranu Rocksteady verziju Batmobile-a. Dugoočekivani dodatak ovog legendarnog vozila, u kombinaciji s hvaljenim gameplay-om serije Arkham, nudi igračima konačno i potpuno Batman iskustvo dok kidaju ulice i vinu preko horizonta cijelog Gotham City-a. U ovom eksplozivnom finalu, Batman se suočava s ultimativnom prijetnjom gradu koji se zakleo štititi, kako se The Scarecrow vraća ujediniti super-zločinace Gothama i uništiti Batman jednom zauvijek.

Glavne značajke:

  • Budite Batman - proživi kompletno Batman iskustvo, kako Vitez tame ulazi u završno poglavlje Rocksteady Arkham trilogije. Igrači će postati najbolji svjetski detektiv kakvog do sada nismo vidjei uz uvođenje Batmobile-a i poboljšanja u glavnim osobnostima ovog serijala kao što su FreeFlow borba, stealth, forenzika i navigacija.
  • Batmobile - Batmobile je oživljen s potpuno novim i originalnim dizajnom koji sadrži izraziti vizualni dizajn i cijeli niz visoko tehnoloških naprava. Dizajniran da bude u potpunom voznom stanju tijekom igre i sposoban za transformacije iz postavki za potjere velike brzine do postavki za borbene sukobe, ovo legendarno vozilo se nalazi u srcu dizajna igre i omogućuje igračima da "kidaju" ulice nevjerojatnom brzinom u potrazi za najopasnijim zločincima Gothama-a. Ovo kultno vozila također povećava Batman-ovu sposobnosti u svakom pogledu, od navigacije i forenzike do borbe i rješavanje zagonetki stvarajuči istinski osjećaj skladnosti čovjeka i stroja.
  • Epski zaključak Rocksteady Arkham trilogije - Batman: Arkham Knight donosi sveopći rat u Gotham City. Od okršaja u Batman: Arkham Asylum, koji je eskalirao u razornu zavjeru protiv zatvorenika u Batman: Arkham City, kulminira u konačnom obračunu za budućnost Gothama. Na milost i nemilost Scarecorw-a, sudbina grada visi u ravnoteži, kojemu se pridružio Arkham Knight, potpuno novi i originalan lik u Batman svemiru te ogroman popis ostalih negativaca, uključujući Harley Quinn, Penguin, Two-Face i Riddler.
  • Istražite cijeli Gotham City - Po prvi put, igrači imaju priliku istražiti cijeli u potpunosti otvoren i slobodan za istraživanje Gotham City. Pet puta veći od Batman: Arkham City, Gotham City je oživljen s istom razinom intime, ručno izrađenih detalja po kojima su Arkham igre poznate.
  • "Najtraženiji" sporedne misije - Igrači mogu u potpunosti uroniti u kaosu koji izbija na ulicama Gothama. Susreti s visokoprofiliranim zločincima su zajamčeni, a također se nudi mogućnost igračima da se usredotočite na i rješavanju pojedinačnih zločinaca ili nastave osnovnu narativnu priču.
  • Nova borbe i mogučnosti gadget-a - igrači imaju na raspolaganju više borbenih pokreta i visoko tehnoloških naprava nego ikad prije. Novi "gadgets while gliding" je sposobnost koja omogućuje Batmanu upotrebu gadgeta poput batarangs, grapnel gun-a ili line launcher-a u letu, dok je Batmanov pojas ponovno nadograđen te uključuje sve nove gadgete koje povećavaju mogućnosti forenzičke istrage, stealth napada i borbene vještine.

Bonus sadržaj: Harley Quinn DLC


Harley Quinn DLC

Zaigrajte kao Harley Quinn u 4 ekskluzivne challenge mape. Iskoristite nezine jedinstvene sposobnosti i gadget-e

Ekskluzivan PlayStation sadržaj

Ekskluzivan PlayStation sadržaj:

  • Scarecrow Nightmare misija
  • Skinovi: Justic League 3000 Batman, Classic TV Seris Batman, Classic TV Batmobile

Igra - info
Proizvođač:Rocksteady Studios
Izdavač:Warner Bros. Interactive Entertainment
Serijal:Batman: Arkham
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Stealth, Tučnjava, Vožnja, Pogled iz trećeg lica, Open world
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2015.
Minimalna dob (PEGI):18+

Batman: Arkham Knight (PS Hits) PS4

  • 149,00kn

METASCORE

Prosječna ocjena objavljenih recenzija.
Pregled svih recenzija možete obaviti ovdje!

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.