Webshop isporuke se vrše redovno! više...
Just Dance 2018 PS4

Just Dance 2018 je najnovija igra u Just Dance serijalu! Bilo da ste počentnik, plesač u usponu ili profesionalni plesač koji traže nove izazove, u Just Dance 2018 postoji ponešto za svakoga. S više od 63 milijuna prodanih primjeraka od 2009. godine i više od 118 milijuna igrača diljem svijeta, Just Dance zauzima prvo mijesto kada je riječ o glazbenim igrama.

Just Dance 2018 će svojim fanovima i novim igračima omogućiti potpuno novo iskustvo s potpuno novim sučeljem. Pregledavanje igre nikada nije bilo tako jednostavno i samo par klikova vam dijeli od plesa!

Just Dance 2018 ima tri komplementarna načina igre, koji su podjednako ulazna vrata za otkrivanje igre. Svaki način igre osmišljen je da odgovara na potrebe igrača: klasični i poboljšani "Just Dance mode" za početnike, " Kids mode" za mlade plesače u stvaranju i omiljeni online način igre fanova - "World Dancefloor" za igrače koje volje natjecanja.

Maleni će imati poseban prostor na Nintedno Switch, Wii U, te PlayStation4 i Xbox One konzolama! Radili smo s stručnjacima za dječji razvoj, kako bi stvorili 8 novih koreografija prilagođenih samo za ispod 10 godina: zdravi pokreti, luckasti likovi i pozitivne, potporne povratne informacije. Djeca će moći samostalno igrati u savršeno sigurnom okruženju koje obogaćuje njihov razvoj!

Igra - info
Proizvođač:Ubisoft Paris
Izdavač:Ubisoft
Serijal:Just Dance
Žanr:Glazba/ples/party
Igrača:1-6
Igrača online:2-8
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):3+

Just Dance 2018 PS4

  • Brand: Ubisoft
  • Šifra: 0303417
  • Dostupnost: Dostupno
  • 299,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.