Webshop isporuke se vrše redovno! više...
Far Cry New Dawn PS4

Sedamnaest godina nakon globalne nuklearne katastrofe, civilizacija se ponovno pojavila iz kaosa kako bi pronašla svijet koji se dramatično promijenio. U okrugu Hope, Montana, preostalo stanovništvo okupilo se u različite skupine, svaka sa svojim pravilima za opstanak. U ovom novom svjetskom poretku, opaki Highwaymen, predvođeni sestrama blizankama Mickey i Lou, putuju od mjesta do mjesta gdje iscrpljuju sve raspoložive resurse. Dok preživjeli pokušavaju obraniti svoju zemlju od nemilosrdnih napada, na vama je da im pomognete i povedete borbu.

U najnovijem izdanju nagrađivanog Far Cry serijala, vi ste posljednja linija obrane u transformiranom, post-apokaliptičnom Hope okrugu. Pomozite zajednici preživjelih da ojačaju, napravite improvizirani arsenal, pođite na ekspedicije, te stvorite neočekivane saveze kako bi se borili za opstanak u opasnom novom području.

Igra - info
Proizvođač:Ubisoft Montreal
Izdavač:Ubisoft
Serijal:Far Cry
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Open world, Pogled iz prvog lica, Pucačina
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):18+

Far Cry New Dawn PS4

  • Brand: Ubisoft
  • Šifra: 0303611
  • Dostupnost: Dostupno
  • 199,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.