Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Dissidia Final Fantasy NT Steelbook Edition PS4

Square Enix predstavlja Dissidia Final Fantasy NT u suradnji s Team Ninja iz Koei Tecmo Games, novo i osvježavajuće team-based brawler iskustvo.

Kombinirajući besprijekorni gameplay, Final Fantasy likove i prekrasne svjetove iz proteklih 30 godina serijala, Dissidia Final Fantasy NT poziva sve igrače u online borbene arene s potpuno novim stilom natjecateljskog igranja. Izaberite između više od 20 legendarnih likova i borite se u 3na3 arenama.

Glavne značajke:

  • Jedinstvene 3na3 arene - Udružite se sa svojim timom i borite se jedni protiv drugih koristeći prostranstvo cijele mape. Strateški i taktički planovi bi vam se mogli isplatiti, jer kako igrate kao tim je najveći faktor u cilju do pobjede!
  • Final Fantasy, sve što ste ikada željeli - Više od dvadeset Final Fantasy legendi s kojima možete igrati. Više od deset ikonskih borbenih arena. Ovo je ultimativno odavnje počasti za preko 30 godina Final Fantasy-a.
  • Raznoliki načini igranja - Bilo da želite igrati sami ili s drugima, postoji način za svaku prigodu. Natjecateljski online mečevi, prilagođeni lobi za samo vaše prijatelje, offline mode, practice mode.
  • Što se više borite, to više dobivate - Nakon svake bitke, igrač će dobiti iskustvene bodove. Uz to, igrači mogu stjecati nove vještine i slobodno prilagoditi svog lika.
  • Samo hrabri preživljavaju - Borbeni sustav hrabrosti omogućava mnogo dublji i metodičniji pristup žanru borbene igre, odvajajući sreću od vještine. Način osvajanja pobjede je prikupljanje bodova hrabrosti prije nego što oslobodite kritične napade protiv vašeg protivnika.

Igra - info
Proizvođač:Square Enix
Izdavač:Square Enix
Žanr:Borilačka
Podžanr:Elementi RPG-a
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):16+

Dissidia Final Fantasy NT Steelbook Edition PS4

  • 169,00kn

METASCORE

Prosječna ocjena objavljenih recenzija.
Pregled svih recenzija možete obaviti ovdje!

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.