Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Uncharted 4: A Thiefs End (PS Hits) PS4

Nekoliko godina nakon njegove posljednje avanture, umirovljeni lovac na blago, Nathan Drake, je prisiljen vratiti se u svijet lopova. Sa ulozima mnogo osobnijim, Drake kreće na svoju najveću pustolovinu u potrazi za povijesnom zavjerom iza legendarnog gusarkog blaga. Svako blago ima svoju cijenu, a ova avantura će testirati Drake-ove fizičke granice, njegovu odlučnost i ultimativno - što je spreman žrtvovati kako bi spasio one koje voli.

Uncharted 4: A Thief's End je najnoviji nastavak nagrađivanog Uncharted serijala od hvaljenog developera Naughty Dog-a. Izlazeći isključivo za PlayStation® 4 sustav, Uncharted 4: A Thief's End donosi najuzbudljiviju Uncharted avanturu do sada, s novom gameplay mehanikom, većim, otvorenijim okruženjem te poboljšanom grafikom i animacijama koje prikazuju pravu moć PS4 sustava.

Priča

Postavljeno tri godine nakon Uncharted 3: Drake’s Deception, za Nathan Drake-a se smatra da je napustio svijet lova na blaga. No nije dugo trebalo da nova avantura pronađe Drake-a, kada se njegov brat, Sam, pojavi tražeći njegovu pomoć i nudeći avanturu kojoj Drake ne može odoljeti. U potrazi za dugo izgubljenim blagom kapetana Henry Avery-a, Sam i Drake kreću u pronalazak Libertalia - piratske utopije duboko u Madagaskaru. Uncharted 4: A Thief's End vodi igrače na putovanje kroz džungle, urbane gradove i snježne planinske vrhove u potrazi za blagom Avery-a.

Glavne značajke:

  • Next-gen blockbuster avantura - Uncharted 4 uvodi još veći filmski doživljaj na PS4 sustavu sa cut-scene u realnom vremenu i novim animacijama likova kako bi istaknuo karakteristično pripovijedanje po kojemu je Naughty Dog poznat.
  • Dinamički gameplay - Razvijena mehanika će dati igračima sviježiji pristup igranju, uključujući novu mehaniku sa užetom i hvatanje, dodanim penjačkim pokretima i opremom, te besprijekornu fluidnost u borbama i stealth-u.
  • Ekspanzivna okruženja - Raznolika i bogata detaljna okruženjima otvaraju više navigacijskih puteva koji potiču istraživanja. Igra i neprijatelji AI strateški koriste širi dizajn i dodanu vertikalnost.
  • Mogućnost vožnje vozila - Po prvi put u Uncharted povijesti, vozite vozila tijekom igre kako bi učinili velike trenutke dodatno spektakularnijim i interaktivnim.
  • Uncharted Multiplayer - Uncharted 4 će nastaviti razvijati multiplayer iskustvo serijala i na PS4 sustavu.

Igra - info
Proizvođač:Naughty Dog
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Serijal:Uncharted
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica, Pucačina
Igrača:1
Igrača online:2-10
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2016.
Minimalna dob (PEGI):16+

Uncharted 4: A Thiefs End (PS Hits) PS4

  • Brand: SIE
  • Šifra: 0303664
  • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
  • 149,00kn
  • 99,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
Novi Uncharted 4 trailer je

Novi Uncharted 4 trailer je "najbolji u Naughty Dog povijesti"!

admin 24/02/2016 0
Naughty Dog je izbacio novi Story trailer za Uncharted 4: A Thief's End kojeg je director Neil Druckmann proglasio "najboljim trailerom u Naughty Dog ...
Nastavak...
Novih 16 minuta Uncharted 4: A Thief’s End gameplay-a

Novih 16 minuta Uncharted 4: A Thief’s End gameplay-a

admin 04/04/2016 0
 Krenimo redom: opseg Uncharted 4 gameplay-a i istraživanja se čini znatno, znatno većim nego u prijašnjim igrama u serijalu. Naughty Dog opisuje ovaj...
Nastavak...
Pregled recenzija: Uncharted 4

Pregled recenzija: Uncharted 4

admin 05/05/2016 0
Uncharted 4: A Thief's End, kao i ime implicira, privesti će Nathan Drake-ov lov na blago pri kraju. S obzirom da je, u proteklih nekoliko godina, on ...
Nastavak...
Uncharted 4: A Thief’s End - najava

Uncharted 4: A Thief’s End - najava

admin 05/05/2016 0
 Prošlo je gotovo je četiri i pol godine od posljednjeg nastavka u Uncharted serijalu. Kroz tri najbolja gaming iskustava na PlayStation-u 3 i jednoj ...
Nastavak...