Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Minecraft PS4

Minecraft je igra sačinjena od beskonačnih mogućnosti. Što možete zamisliti to možete  i stvoriti. Minecraft je igra otvorenog svijeta koja nema specifične ciljeve za igrače da postignu, dopuštajući im veliku količinu slobode u odabiru kako žele igrati igru.

Osnova gameplay-a se vrti oko razbijanja i postavljanja blokova. Igrin svijet se sastoji od grubih 3D objekata, uglavnom od kocki raspoređeni u određenom obrascu mreže te predstavljaju različite materijale, kao što su prljavština, kamenje, razne rude, vodu i debla drveća. Dok se igrači mogu slobodno kretati po svijetu, objekti mogu biti postavljeni samo na fiksnim mjestima na mreži. Igrači mogu prikupiti ove materijalne blokova i postaviti ih na druga mjesta, što omogućuje kreiranje različitih konstrukcija.

Minecraft je podijeljen u dva odvojena načina igranja. "Creative" (Kreativni) i "Survival" (Preživljavački) način igranja. Oboje ih možete igrati u multiplayer-u.

Ako ste uglavnom zainteresirani za stvaranje golemih struktura od nule s neograničenim resursima, "Creative mode" je pravi odabir za vas. Nećete susresti nikakve neprijatelje, a možete stvoriti blokove svih oblika i veličina iz ničega. To je miran svijet.

Međutim, ako želite avanturu u svijet opasnosti, gdje kreirate i stvarate iz nužde, vjerojatno ćete želite igrati u "Survival mode". Taj način igranja dolazi s bandama čudovišta koji žele razbiti, uništavati te pojesti vaše kosti, jedan po jedan piksel. Morati ćete se zaštititi od stvorenja koja izlaze noću.

Do 10. listopada 2014. godine, prodano je oko 60 milijuna primjeraka igre na svim platformama, što Minecraft čini jednom od najprodavanijih igara svih vremena, a do 25. veljače 2014. godine , igra je dosegla 100 milijuna registriranih korisnika.

Glavne značajke:

  • Jedino ograničenje je vaša mašta
  • Načite se snalaziti u Minecraft svijetu u novom Tutorial modu
  • Pokažite vašu maštovitost i kreativnost u "Creative mode" ili nastojte preživjeti u "Survival mode"
  • Kreirajte sve vrste predmeta od brodova, diamantnih oklopa te stvarajte ogromne strukture.
  • Igrajte sami ili pozovite svoje prijatelje u zajedničku avanturu - udružiti se s prijateljima u online multiplayer-u za osam igrača ili Split-screen-u za četiri igrača.


Igra - info
Proizvođač:4J Studios
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Žanr:Dječja
Podžanr:Open world, Akcija
Igrača:1-4
Igrača online:2-8
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2014.
Minimalna dob (PEGI):7+

Minecraft PS4

  • Brand: SIE
  • Šifra: 0303038
  • Dostupnost: Dostupno
  • 199,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.