Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Knack 2 PS4

Dobrodošli u zabavni i izuzetno raznoliki svijet borbe, platforminga i zagonetki, gdje je heroj koji mjenja svoju veličinu, Knack, osnažen i spremna da spasi dan.

Smanjite se kako biste prolazili kroz uske prolaze, ušuljali se u male ulaze i izbjegli neprijateljske napade ili dodajte na Knack-ovu masu i postanite golemi stvor koji može uništiti vaše neprijatelje. Oslobodite preko 20 različitih pokreta, od fantastičnih udaraca rukama i nogama, do razornog udarca tijela i napada iz daljine.

Trebate li pomoć dodatnih ruku?

"Drop in/drop out co-op" omogućuje malom prijatelju da se pridruži u bilo koje vrijeme. Oslobodite posebne kombinacije udaraca i pokreta koje će postaviti vaše protivnike na stražnje noge ili čak ukraite dijelove od svog partnera za malo prijateljske borbe.

Nevjerojatne sposobnosti

Knack je sada u stanju generirati štitove, suprotstaviti se neprijateljskim napadima, pa čak i baciti dijelove sebe kao boomerang kako bi onesposobio svoje neprijatelje. Svakako uskočite u tenkove i druge divovske automobile za eksplozivnu prednost i ne zaboravite uzeti dodatke koji mogu pretvoriti Knacka u druge oblike s još više nevjerojatnih sposobnosti.

Igra - info
Proizvođač:SCE Japan Studio
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Žanr:Dječja
Podžanr:Platformer, Pogled iz trećeg lica, Akcijska avantura
Igrača:1-2
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):7+

Knack 2 PS4

  • Brand: SIE
  • Šifra: 0303372
  • Dostupnost: Dostupno
  • 299,00kn

METASCORE

Prosječna ocjena objavljenih recenzija.
Pregled svih recenzija možete obaviti ovdje!

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.