Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Gravity Rush Remastered PS4

Kritički hvaljni PS Vita hit je remasteriran za PS4

Steknite novu perspektivu kako preuzimate ulogu Kat, zbunjene djevojke izgubljene u čudnom gradu. Kontrolirajte snage gravitacije dok pomažete Kat u potrazi za odgovorima i kako bi spasili lebdeći grad Hekseville od uništenja. Tko je ona? Gdje se nalazi? Kako ona može spasiti svijet od nadolazeće gravitacijske oluje?

Snaga gravitacije je u vašim rukama

Zapovjedajuća sila - svladajte umjetnosti "Shifting", dok lebdite kroz istinski 3D, ogromni otvoreni svijet i gospodarite gravitacijom kao oružjem protiv neprijatelja.

Pripovijedanje u obliku grafičkog romana - inspirirana stilom Bande Dessinée francusko-belgijskog stripa, Gravity Rush Remastered je oživio sa prekrasnom cel-shaded grafikom.

Kontroler gravitacije - koristite moć DualShock 4 bežičnog kontrolera za manipuliranje gravitacijom sa ugrađenim senzorom pokreta koji vam daje novu razinu kontrole.

Nadograđena grafika za PS4

Lijepa poboljšana grafika - koristite moć PS4 i istražite jedinstveni 3D svijet Gravity Rush Remastered, sa zapanjujućim vizualima na 60fps-a.

Galerija mode - uživajte u Gravity Rush Remastered jedinstvenom vizualnom stilu s više od 600 ilustracija i svjetskih umjetnosti dostupni za pregled.

Dodatni sadržaj - igrajte kroz Maid Pack, Spy Pack i Military Pack sve s dodatnim misijama, izazovima i kostimima. Prije dostupni kao DLC na PlayStation Vita, sav ovaj dodatni sadržaj doći će kao standard u PS4 verziji igre.

Igra - info
Proizvođač:Bluepoint Games
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Elementi RPG-a, Open world, Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2016.
Minimalna dob (PEGI):12+

Gravity Rush Remastered PS4

  • Brand: SIE
  • Šifra: 0303166
  • Dostupnost: Dostupno
  • 149,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.