Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

God of War Standard Edition PS4

Sa osvetom nad bogovima Olympusa iza sebe, Kratos sada živi u području nordijskih božanstava i čudovišta. U ovom oštrom, nemilosrdnom svijetu mora se boriti za opstanak, te ne samo da mora podučiti sina da čini isto... nego mora spriječiti da se grijesi iz njegove prošlosti ne ponove.

Ova zapanjujuća God of War reimaginacija kombinira sve karakteristike ikonskog serijala - brutalnei epske borbe i veličanstveni raspon, te ih spaja sa snažnom i dirljivom pričom koja ponovno uspostavlja Kratosov svijet.

Glavne značajke:

  • Hrabra nova priča - Kao mentor i zaštitnik sinu koji je odlučio zaraditi poštovanje svog oca, Kratos je suočen s neočekivanom prilikom da svlada bijes koji ga je dugo definirao. Preispitujući mračno nasljeđee koje je prenio svom potomku, nada se da će se iskupiti nedostatke i strahota svoje prošlosti.
  • Mračniji svijet - Postavljeno u neobuzdanim šumama, planinama i područjima nordijske mitologije, pripremite se za izrazito novo i opasno okruženje zajedno sa vlastitim rasponom stvorenja, čudovišta i bogova.
  • Opake borbe - S intimnom, preko ramena slobodnom kamerom koja donosi akciju bliže nego ikada, borba je bliska, frenetična i nepokolebljiva. Kratosova moćna čarobna sjekira je brutalno oružje, kao i svestrani alat za istraživanje. Uvijek budite na oprezu.

Igra - info
Proizvođač:SCE Santa Monica Studio
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Serijal:God of War
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica, Hack & Slash
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

God of War Standard Edition PS4

  • Brand: SIE
  • Šifra: 0303487
  • Dostupnost: Dostupno
  • 299,00kn

METASCORE

Prosječna ocjena objavljenih recenzija.
Pregled svih recenzija možete obaviti ovdje!

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
Najavljen novi God of War za PS4

Najavljen novi God of War za PS4

admin 14/06/2016 0
Sony je otkrio prvu God of War igru u razvoju za PlayStationu 4. Objavljeno u sklopu Sony E3 konferencije, igra nosi naziv God of War, iako to nije re...
Nastavak...