Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
God of War (PS Hits) PS4

Sa osvetom nad bogovima Olympusa iza sebe, Kratos sada živi u području nordijskih božanstava i čudovišta. U ovom oštrom, nemilosrdnom svijetu mora se boriti za opstanak, te ne samo da mora podučiti sina da čini isto... nego mora spriječiti da se grijesi iz njegove prošlosti ne ponove.

Ova zapanjujuća God of War reimaginacija kombinira sve karakteristike ikonskog serijala - brutalnei epske borbe i veličanstveni raspon, te ih spaja sa snažnom i dirljivom pričom koja ponovno uspostavlja Kratosov svijet.

Glavne značajke:

  • Hrabra nova priča - Kao mentor i zaštitnik sinu koji je odlučio zaraditi poštovanje svog oca, Kratos je suočen s neočekivanom prilikom da svlada bijes koji ga je dugo definirao. Preispitujući mračno nasljeđee koje je prenio svom potomku, nada se da će se iskupiti nedostatke i strahota svoje prošlosti.
  • Mračniji svijet - Postavljeno u neobuzdanim šumama, planinama i područjima nordijske mitologije, pripremite se za izrazito novo i opasno okruženje zajedno sa vlastitim rasponom stvorenja, čudovišta i bogova.
  • Opake borbe - S intimnom, preko ramena slobodnom kamerom koja donosi akciju bliže nego ikada, borba je bliska, frenetična i nepokolebljiva. Kratosova moćna čarobna sjekira je brutalno oružje, kao i svestrani alat za istraživanje. Uvijek budite na oprezu.

Igra - info
Proizvođač:SCE Santa Monica Studio
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Serijal:God of War
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Hack & Slash, Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

God of War (PS Hits) PS4

  • Brand: SIE
  • Šifra: 0303772
  • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
  • 149,00kn
  • 99,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.