Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Burnout Paradise Remastered PS4

Dobrodošli natrag u Paradise City! Neka vam akcija bude srednje ime dok vladate ulicama u Burnout Paradise Remastered. Vladajte gradom od užurbanih središta grada do divljih planinskih cesta. Ponovno proživite visoko oktanske akrobacije i bezobzirno uništavanje jedne od najvećih arkadnih igara ikad! Burnout Paradise Remastered pruža vrhunsko vozno igralište za vas i vaše prijatelje online. Ovaj remaster uključuje sve DLC sadržaje iz Year of Paradise, uključujući i Big Surf Island ažuriranje, pažljivo ponovno kreirano i spremno za kršenje u 4K na PlayStation 4 Pro i Xbox One X.

Istražite Paradise City s prijateljima

Palite gume i derite metal preko otvorenih cesti Paradise City-a dok otkrivate skokove, vratolomije i prečace. Jurite putem do slave u jedinstvenim događajima, koristeći svoje znanje grada kako biste pronašli najbrže rute i pretekli svoje konkurenate. Porazite svoje prijatelje online i prikupljajte njihove slike ili udružite snage za rušenje stotina online izazova.

Razbijajte pravila i sudarajte se bilo gdje u bilo koje vrijeme

Bacite vozačev priručnik i postavite rekorde brzine i uništavanja po cijelom gradu. Pratite koliko ih posjedujete i dokažite svoju dominaciju uništavanja protiv svojih prijatelja. Pošaljite vaš automobil da se okreće, vrti i buči kroz grad, probijajući se kroz promet i ostavljajući skupe tragove olupina u vašem retrovizoru.

Definirajuće  Burnout Paradise iskustvo

Remaster isporučuje potpunu originalnu igru ​​i sve dodatne sadržaje za download koji su ikad izdani, s nizom tehničkih poboljšanja za veću vizualnu vjernost i autentičnost, uključujući teksture visoke razlučivosti i još mnogo toga. Igra se vrti nativno u 1080p na PlayStation 4 i Xbox One konzolama, te u fantastičnoj 4K razoluciji u 60fps na PlayStation 4 Pro i Xbox One X.

Igra - info
Proizvođač:Criterion Games
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:Burnout
Žanr:Vožnja/utrke
Igrača:1
Igrača online:2-8
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):7+

Burnout Paradise Remastered PS4

  • 169,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.