Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Battlefield 1 Revolution Edition PS4

Pridružite se snažnoj Battlefield 1 zajednici i Iskusite doba sveopćeg ratovanja. 

Borite se putem kroz epske bitke koje sežu od uskih urbanih borbi u francuskom gradu pod opsadom, do čvrsto čuvanih planinskih utvrda u talijanskim Alpama ili kroz kaotične borbe u pustinjama Arabije. Otkrijte svijet u ratu kroz avanturom ispunjenu kampanju ili se pridružite epskim multiplayer bitkama s do 64 igrača. Borite se kao pješaštvo ili preuzmite kontrolu nad zadivljujućim vozilima na kopnu, zraku i moru, te prilagoditi vaš gameplay prema najdinamičnijim bitakama u Battlefield povijesti.

Battlefield 1 Revolution Edition vam omogućuje da uskočite u Veliki rat s epskim timskim multiplayer bitkama i da otkrijete svijet u ratu kroz kampanju sa "War Stories". Sadržavajući Battlefield 1 baznu igru i Battlefield 1 Premium Pass sa četiri ekspanzije, ovo je najpotpunije Battlefield iskustvo.

Glavne značajke:

  • Epske Multiplayer bitke za do 64 igrača - udružiti se prijateljima i pridružite se epskim najzadivljujućim multiplayer bitkama u FPS povijesti s do 64 igrača, boreći se kao pješadija ili pilotirajući vozila u rasponu od tenka i motocikla na tlu, do aviona i gigantskih bojnih brodova.
  • Iskusite zoru of sveopćeg rata - Budite dio najvećih bitaka ikada znanih čovjeku. Od teško branjenih Alpa do paklenih pustinja Arabije, rat bjesni na epskoj skali na kopnu, zraku i na moru, dok vi svjedočite rođenju modernog ratovanja.
  • Intuitivna destrukcija - Sa intuitivnim razaranjem, niti jedna bitka nije uvijek ista. Uništite vozila velika i mala, te rušite cijele zgrade. Od sitnih drvenih kuća do masivnih kamenih utvrda, čak i tlo na kojem se borite možete raznijeti.
  • Ratne priče sa udaljenih djelova svijeta - Otkrijte svijet u ratu kroz avanturom ispunjenu kampanju, koja obuhvača razne globalne sukoba kroz oči nekoliko različitih likova, svih ujedinjeni u ovom prvom, modernom ratu.
  • Battlefield 1 Premium Pass - Četiri tematske digitalne ekspanzije s novim multiplayer mapama, novim oružjem i još mnogo toga. Dva tjedna rani pristup ekspanzijama prije njihovih izlazaka.

Battlefield 1 Revolution Edition sadrži:


Igra - info
Proizvođač:EA DICE
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:Battlefield
Žanr:Pucačina
Podžanr:Pogled iz prvog lica, Ratna
Igrača:1
Igrača online:2-64
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):18+

Battlefield 1 Revolution Edition PS4

Ponuda ističe za:
  • 299,00kn
  • 169,00kn

METASCORE

Prosječna ocjena objavljenih recenzija.
Pregled svih recenzija možete obaviti ovdje!

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
30 minuta Battlefield 1 multiplayer gameplay-a

30 minuta Battlefield 1 multiplayer gameplay-a

admin 13/06/2016 0
 Nakon što je EA Play konferencija završila, izdavač je prikazao kaotični i brutalni Battlefield 1 multiplayer gameplay u kojem su sudjelova 64 igrača...
Nastavak...
Battlefield 1 dobiva novi Incursions Mode, te Revolution Edition koji sadrži sve ekspanzije

Battlefield 1 dobiva novi Incursions Mode, te Revolution Edition koji sadrži sve ekspanzije

admin 22/08/2017 0
DICE je objavio prve pojedinosti o novom modu za Battlefield 1, koje nosi naziv "Incursions". To je natjecateljsko fokusiran način igre, a neki igrači...
Nastavak...
Battlefield 1 službeno predstavljen, pogledajte trailer

Battlefield 1 službeno predstavljen, pogledajte trailer

admin 07/05/2016 0
 Electronic Arts i DICE su službeno predstavili sljedeću igru u Battlefield serijalu, pod nazivom Battlefield 1, koja nas odvodi natrag u vrijeme Prvo...
Nastavak...
Otrkiven datum izlaska za Battlefield 1: In The Name of the Tsar ekspanziju

Otrkiven datum izlaska za Battlefield 1: In The Name of the Tsar ekspanziju

admin 03/09/2017 0
Konačno znamo kada će nova ekspanzija za Battlefielda 1 biti dostupna za igrače. In the Name of the Tsar ekspanzija će biti dostupna od 19. rujna, dok...
Nastavak...