Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Sniženo Monster Hunter World: Iceborne Master Edition PS4

Kreni na opasnu ekspediciju u smrznuti svijet u velikom proširenju pustolovine otvorenog svijeta i borbe protiv zvijeri iz studija Capcom.

Iceborne nastavlja tamo gdje si stao u igri Monster Hunter: World uz puno više sadržaja i vodi te u Hoarfrost Reach, novi, snijegom okovani teren i najveću regiju u igri.

Prilagodi se opasnim vremenskim uvjetima i prikupljaj resurse kako bi nadogradio svoj arsenal dok istražuješ snijegom okovanu zemlju loveći nova i ona već poznata čudovišta, kao i tajanstvenog zmaja iz davnina poznat kao Velkhana koji napada ubojitom ledenom vatrom.

Glavne značajke:

  • Izazovi samog sebe - Proširi svoju zbirku za borbu u sustavu u kojem zahvaljujući svojim vještinama napreduješ prema razini zahtjevnosti Master Rank, potpuno novoj razini višoj od High Ranka na kojoj se sva nova i postojeća čudovišta čine opasnija nego ikad.
  • Nadogradi svoj arsenal - Slinger je nekoliko puta nadograđen i sada se može koristiti dok je glavno oružje u upotrebi. Usavrši rukovanje oružjem Clutch Claw kako bi se uhvatio ukoštac sa zvijerima i upotrijebi Flinch Shot za iznenađenje neprijatelja. Svaka od 14 vrsta oružja ima i nove kombinacije i elemente čime se stvaraju nove taktike koje treba usavršiti u borbi.

Igra - info
Proizvođač:Capcom
Izdavač:Capcom
Žanr:Akcijski RPG
Podžanr:Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2019.
Minimalna dob (PEGI):16+

Monster Hunter World: Iceborne Master Edition PS4

  • Brand: Capcom
  • Šifra: 0303671
  • Dostupnost: Dostupno
  • 499,00kn
  • 449,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.