Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!
Call of Duty: Advanced Warfare PS4

Call of Duty: Advanced Warfare, razvijen je od strane Sledgehammer Games (studio koji je sudjelovao u razvoju Call of Duty: Moderna Warfare 3). Call of Duty: Advanced Warfare zamišlja snažna ratišta budućnosti, gdje su se tehnologija i taktika razvili kako bi serijal uveli u novu eru borbe. Dostavljajući zapanjujući preformans, Oscarovac Kevin Spacey koji glumi Jonathan-a Irons-a - jedanog od najmoćnijih ljudi na svijetu, oblikuje ovu jezivu viziju budućnosti rata. Snaga mijenja sve.


Glavne značajke:

  • Napredan svijet - Call of Duty: Advanced Warfare odvija se u mogućoj budućnosti u kojoj su se tehnološki napredak i današnje vojni prakse transformirale sa snažnim posljedicama. U ovoj pažljivo istraženoj i kreiranoj vizije budućnosti, privatne vojne korporacije (PMC) su postale dominantne oružane snage za bezbroj nacija koje ih plaćaju za svoje vojne potrebe, ispisujući nova pravila ratovanja i granice zemalja. A Jonatan Irons, osnivač i predsjednik najveće svjetske privatne vojne korporacije (PMC) - Atlas Corporation - je u središtu svega toga.
  • Napredan vojnik - snažni egzoskeleton razvija svaki aspekt spremnosti vojnika za bitku, omogućavajući borcima da krenu u bitku s naprednim mogučnostima, eliminirajući potrebu za specijalizacijom. Uvođenje ove gameplay mehanike pruža igraču poboljšano kretanje i vertikalnost kroz boost skokove i "grappling", sposobnosti nevidljivosti i biomehaniku koja pružaju neusporedivu snagu, svijesnost, izdržljivost i brzinu. S uvođenjem egzoskeleta i novog naprednog oklopa i oružja, svaki vojnik upravlja taktičkom slobodom na bilo kojem terenu kao nikada do sada, što iz temelja mijenja način na koji igrači igraju Call of Duty.
  • Napredana arsenal - iskorištavajući moć nove generacije platformi, Call of Duty: Advanced Warfare donosi igračima na ratištima u budućnosti posve nove hi-tech, napredne arsenale oružja i setove sposobnost. Naoružajte igrača s potpuno novom opremom, tehnologijom i dodacima. Igrači također mogu birati između standardnog streljiva i posve nove klase energetskog oružja koja omogućuje potpuno novu dinamiku igranja, dok s egzoskeletom isporučuje online multiplayer masivne sile i neviđene taktičke slobode. Call of Duty: Advanced Warfare evoluira je svaki oružani sukob.

Igra - info
Proizvođač:Sledgehammer Games
Izdavač:Activision
Serijal:Call of Duty
Žanr:Pucačina
Podžanr:Pogled iz prvog lica, Ratna
Igrača:1-2
Igrača online:2-18
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2014.
Minimalna dob (PEGI):18+

Call of Duty: Advanced Warfare PS4

  • Brand: Activision
  • Šifra: 0303049
  • Dostupnost: Dostupno
  • 169,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.